Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 7/2/2024


ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2

ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη σκέψη και μην αρχίσετε με τις προκαταλήψεις σας να κουράσετε τους άλλους γύρω σας. 
Θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η δράση σας σε κάποιους τομείς θα αυξηθεί και πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με αντιπάλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι πλανητικές όψεις βοηθούν να ξαναβρείτε την ψυχική σας ισορροπία και να αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες. Είναι αρκετά νωρίς όμως για να επενδύσετε συναισθηματικά… Οι εξελίξεις τις εποχής μας, θα σας αναγκάσουν όσο και να μην το θέλετε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις.

ΛΕΩΝ
Μια σειρά από συμπτώσεις θα σας οδηγήσουν πιο κοντά σ’ την καινούργια σας συνειδητότητα. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετές είναι οι δραστηριότητες σας, όπως επίσης και τα ενδιαφέροντά σας και δεν θα σας μένει και πολύ ελεύθερος χρόνος. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, ενώ θα μπορέσετε να κατανοήσετε και την εποχή που έρχεται.
Οι πλανήτες σήμερα, συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, ενώ θα δεχτείτε και την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας.
Ο ερωτικός τομέας σήμερα θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Το βράδυ θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές. Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα για το πρόγραμμα σας ή ακόμα και να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας. Πολύ όμορφη η σημερινή μέρα! Θα νιώσετε καλύτερα μετά από πολύ καιρό, με έντονη την ανάγκη να ανοιχτείτε απέναντι στο σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές, μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Η αναζήτηση εμπειριών έχει το ανάλογο συναισθηματικό κόστος. Κάποιοι από εσάς θα έχουν ευχάριστά νέα από κάποιο άτομο που βρίσκεται μακριά τους.

ΙΧΘΥΣ
Ένα διακεκριμένο και επιτυχημένο φιλικό πρόσωπο σας βοηθά να προάγετε του επαγγελματικούς σας στόχους.
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές μέσα ή έξω από το σπίτι.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990