Ερωτικά Ταρώ 7/2/2024


Για Τετάρτη 7/2/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Η μέρα σας βοηθά να ζήσετε τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Προβάλετε επιθυμίες!

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφό σας. Όσο για τους αδέσμευτους κάποιο πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Το μυστικό της ερωτικής σας ευτυχίας το έχετε βρει. Δεν μένει παρά να το δείξετε με τη συμπεριφορά σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα περάστε ευχάριστα με τον σύντροφο. Η ατμόσφαιρα σήμερα αντανακλά στη σχέση σας φέρνοντάς της στα καλύτερα της επίπεδα.

ΛΕΩΝ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα υπάρχουν αρκετές προοπτικές για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας. Δείξτε προσοχή στις ερωτικές σχέσεις και στον έγγαμο βίο. 

ΖΥΓΟΣ 
Δεν είναι σωστό να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο επειδή λανθασμένα θα πιστέψετε πως ο σύντροφός σας δεν σας κατανοεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συμπτώσεις όλες που δεν είναι όμως συμπτώσεις, φαίνεται να συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Η μέρα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες και σας βοηθά να τα εκφράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Εάν συνεχίσετε σύντομα θα μείνετε μόνοι. Συμπεριφερθείτε όπως πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθήματα σας είναι εντονότερα και οι ερωτικές περιπέτειες θα χρωματίσουν την καθημερινότητα. Αφεθείτε στις όποιες προκλήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα προβλέπεται να είναι δύσκολη η μέρα για εσάς. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και φροντίστε να μην ερωτευθείτε και πάλι με την πρώτη ματιά.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990