Ερωτικά Ταρώ 9/2/2024


Για Παρασκευή 9/2/2023

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας, αρμονία και συντροφικότητα!. Η αγάπη σας φέρνει πιο κοντά και σας προτρέπει να κάνετε σχέδια για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς. Σήμερα θα διαπιστώσετε πως ο δεσμός σας έχει υγιείς βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δείξτε την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό που σας ενδιαφέρει και κάντε προσπάθειες σήμερα -που οι συγκυρίες σας βοηθούν- για να τον κερδίσετε.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προκύπτουν θετικές και αρνητικές καταστάσεις. Καλά συναισθήματα και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά συμπορεύονται οδηγώντας στα άκρα.

ΛΕΩΝ
Συναισθηματικά θα είστε ταραγμένοι. Το πάθος που σας κυριεύει γίνεται ανεξέλεγκτο και δημιουργεί καταστάσεις που ξεφεύγουν απ’ τον έλεγχό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για την αποψινή βραδιά, μία έξοδο μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Η αισθηματική ευφορία θα οδηγήσει αρκετούς σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις. Είναι  μία καλή ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ανασφάλειές σας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, εισβάλλουν κάνοντάς σας απόμακρους προς τον άνθρωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις πως παρουσιάζονται το απόγευμα, σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα. Γοητεύετε και κερδίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στην αισθηματική σας ζωή. Προγραμματίστε για το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε το μυαλό σας με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Χαλαρώστε, και όλα θα βελτιωθούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.



Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990