Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ


Ο Ερμής που ήταν ο αγγελιοφόρος των Θεών στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία και που τους βοηθούσε στη μεταξύ τους επικοινωνία, στην εποχή μας ταυτίζεται με την επικοινωνία ανθρώπων σε γραπτό και προφορικό λόγο, την επικοινωνία επιχειρήσεων, οργανισμών και Κρατών καθώς και με τις εμπορικές κινήσεις, αλλά και με τις μετακινήσεις, τις μεταφορές και τη διάδοση της πληροφορίας γενικότερα.
Η διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο του Υδροχόου από τις   5/2/2024 07:10 π.μ. μέχρι 23/2/2024 09:30 π.μ. δίνει πρωτοποριακή σκέψη και σύλληψη επιστημονικών ιδεών, μία διάθεση φιλική και αποστασιοποιημένη από εγωπάθειες επικοινωνία και γενικότερα μία ικανότητα στο να επικοινωνούν άνθρωποι με διαφορετικές ιδέες και θέσεις μεταξύ τους. Το πνεύμα γίνεται ανεξάρτητο και πρωτοποριακό συλλαμβάνοντας το μέλλον οπότε και μπορεί να προβλέψει και να θέσει στρατηγικές πρόωρα πριν την εξέλιξη των καταστάσεων.
Η φιλοξενία του Ερμή απ’ τον Υδροχόο βοηθά επικοινωνιακά τα Ζώδια του Αέρα –Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους, όπως επίσης και Τοξότες και Κριούς, ενώ μπλοκάρει το συλλογισμό, τις επικοινωνίες και μετακινήσεις σε Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς που αρνούνται να συμβιβαστούν με τις αλλαγές. 
Απ’ το Ζώδιο του Υδροχόου ο Ερμής, ενδέχεται να φέρει και επαναστατικές ιδέες και ανατρεπτική εξέλιξη.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Για τη διέλευση του Ερμή απ’ τον Υδροχόο και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας, στις επαφές με σύντροφο, συνεργάτες αλλά και στις οικονομικές σας κινήσεις καλέστε μας στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990