Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ


Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μεταφορικών μέσων και των μεταφορών, των συναλλαγών, της νόησης, του γραπτού και προφορικού λόγου, στις 23 Φεβρουαρίου 2024 και συγκεκριμένα στις 09:29 π.μ. περνά στο Ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι 10/3/2024 06:04 π.μ.. 
Η διέλευση του Ερμή απ’ το 12ο Ζώδιου του Ζωδιακού Κύκλου τους Ιχθείς κάνει την επικοινωνία των ανθρώπων συχνά ασαφή και απροσδιόριστη καθώς βρίσκεται σε μειωμένη λειτουργία η λογική και σε αυξανόμενη φάση η διαίσθηση. Συχνά η διέλευση του φέρνει ασάφεια στις συναλλαγές και λάθη στην αγορά, ενώ επηρεάζει τις μετακινήσεις με καθυστερήσεις και απροσδιόριστα εμπόδια ή μη προβλεπόμενα κάνοντας τις μετακινήσεις μας λιγότερο συνεπείς. 
Σε σχέση με το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, το πέρασμα του Ερμή απ’ του Ιχθείς και τον 11ο οίκο θα φέρει επαφές και διαβουλεύσεις γύρω από πολιτιστικά και πολιτισμικά ζητήματα, απροσδιόριστες διαβουλεύσεις γύρω απ’ την ενέργεια, την επιχείρηση ηλεκτρισμού.
Η φιλοξενία του Ερμή απ’ τους Ιχθείς βοηθά επικοινωνιακά τα Ζώδια του Νερού –Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ, όπως επίσης και Ταύρους και Αιγόκερους, ενώ μπλοκάρει το συλλογισμό, τις επικοινωνίες και μετακινήσεις Δίδυμων, Παρθένων και όσων ανήκουν στο Ζώδιο του Τοξότη. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Για τη διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο των Ιχθύων και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας, στις επαφές με σύντροφο, συνεργάτες αλλά και στις οικονομικές σας κινήσεις καλέστε μας στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990