Αυτοί είναι οι Ιχθείς καρδιά μου


Από 19/2/2024 06:13 π.μ. μέχρι τις 20/3/2024 05:08 π.μ. θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο των Ιχθύων. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι έμφυτες ικανότητές τους : Η έμφυτη ικανότητα των Ιχθύων είναι να διαισθάνονται συχνά καταστάσεις και πρόσωπα και να προχωρούν στη λήψη των αποφάσεών τους συχνά μέσω διαίσθησης παρά από λογικές διεργασίες.

Η διαχείριση των κεφαλαίων του : Γενικά οι Ιχθείς δεν θα λέγαμε πως έχουν και την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών τους. Ο 2ος οίκος του Ηλιακού τους Ωροσκοπίου στον Κριό, συχνά τους κάνει πολυέξοδους και παρορμητικούς σε αγορές για τις οποίες αργότερα μετανιώνουν.

Η συμπεριφορά του στην οικογένεια : Συχνά οι Ιχθείς είναι φιλικοί με τα οικογενειακά τους πρόσωπα και αναθέτουν πρωτοβουλίες στο σύντροφό τους, παίζοντας εκείνοι απλά έναν υποβοηθητικό ρόλο.

Οι φιλίες του : Οι Ιχθείς είναι γενικά άτομα φιλικά με πολύ κόσμο αλλά οι ουσιαστικές τους φιλίες είναι με άτομα που έχουν δυναμικό χαρακτήρα και υπευθυνότητα, ενώ συχνά αναζητούν τις συμβουλές τους.

Τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του : Οι Ιχθείς είναι άτομα που ενδιαφέρονται για τα κατοικίδια και οι συντροφιά τους, τους είναι απαραίτητη. Συχνά τα χόμπι τους αλλάζουν ανάλογα με το συναισθηματικό τους κόσμο.

Η διατροφή και η μαγειρική του : Οι Ιχθείς έλκονται από διάφορες γεύσεις και δε διστάζουν να δοκιμάσουν νέες, αρκεί να συνοδεύονται απ’ το ποτό. Στη μαγειρική συχνά είναι ακατάστατοι αλλά πρόθυμοι να μαγειρέψουν για τους φίλους τους.

Οι διακοπές του : Αναζητούν διακοπές όπου θα του προσφέρουν χαλάρωση όχι μόνο σωματική αλλά κυρίως πνευματική που τη χρειάζονται. Η επαφή με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο τους ξεκουράζει και τους αναζωογονεί.

Το κάρμα του : Εξαιτίας του πνεύματός τους της αυτοθυσίας, οι πρώτοι Χριστιανοί ήταν αληθινά Ιχθύες. Πιστεύεται γενικά από τους αστρολόγους ότι ο Χριστός γεννήθηκε το Μάρτιο (κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων) παρά στα γενέθλια του ηλιοστασίου του Αιγόκερω, που οι χριστιανοί γιορτάζουν τώρα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τους Ιχθείς κάλεσε με στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990