Ερωτικά Ταρώ 11/3/2024


Για Δευτέρα 11/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Να είστε αυθεντικοί. Μην φοράτε μάσκες που θα σας κουράσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε σήμερα αγαπητοί μου Ταύροι για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα ενδέχεται να είστε ανασφαλείς στη σχέση σας και στα ζητήματα ¨καρδιάς¨. Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα να κλονίσουν το δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε τη σχέση σας. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να αποκαλύψει αρκετά πράγματα εις βάρος σας και να έρθει η οριστική ρήξη στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να βελτιωθούν τα αισθηματικά σας. Εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες συναισθηματικές σας επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία καινούργια γνωριμία φαίνεται να αναστατώσει τους αδέσμευτους Παρθένους. Έντονο πάθος και μοναδικές ικανοποιήσεις συνοδεύουν τη μέρα σας.

ΖΥΓΟΣ
Η καλή σας διάθεση και η συμπεριφορά σας βελτιώνουν κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή φέρνοντας στιγμές έρωτα και απόλαυσης με τον αγαπημένο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
​ Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ασταθή πρόσωπα αν και …γοητευτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το βράδυ, θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Το περιβάλλον εντυπωσιάζετε απ’ την γοητευτική σας παρουσία και την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Δείξτε με τον τρόπο σας την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για την αποψινή βραδιά, μία έξοδο μαζί του.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Ο σύντροφος θα σας ανταμείψει. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990