Ερωτικά Ταρώ 12/3/2024


Για Τρίτη 12/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα με την πρώτη ματιά φίλοι μου ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με αλήθειες και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Είναι καιρός να πάρετε αισθηματικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα δαπανήσετε για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή των περισσότερων από εσάς με την παρουσία ενός νέου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες σήμερα να σας προκύψουν αισθηματικές συναντήσεις ή κάποιες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ
Μην μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα. Προσέξτε ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι βέβαιος. Οι περισσότεροι θα νιώσετε σήμερα την αγάπη του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η διάθεσή σας φίλοι μου σήμερα, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ 
Μία ημέρα που θα πρέπει να προσέξετε να μην γίνετε παρορμητικοί και πείσμονες σε στις ιδέες σας. Η στάση σας θα προκαλέσει αρνητικά το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αισθηματικά αντιμετωπίσατε ήδη τις λανθασμένες σας επιλογές. Αποφύγετε να πέσετε και πάλι σε λάθη και μην παρασύρεστε από ακατάλληλα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα ικανοποιήσει τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά των περισσοτέρων από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα προβλέπεται δύσκολη για τα αισθηματικά σας. Τα προβλήματα που σχετίζονται με τη στάση του ερωτικού σας συντρόφου σας εκνευρίζουν. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα, φαίνεται να σας παρασύρει συναισθηματικά στρέφοντας το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους αλλά και ενδιαφέροντες ανθρώπους. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990