Ερωτικά Ταρώ 13/3/2024


Για Τετάρτη 13/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται στον αισθηματικό τομέα, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Μην επιτρέψετε τη συναισθηματική σας απογοήτευση και τη διάψευση των ελπίδων σας από το σύντροφό σας, να σας μεταμορφώσουν σε εσωστρεφή σήμερα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους. Ηρεμίστε και αφήστε τη μέρα να κυλήσει. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην προκύψουν προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που είναι στο πλευρό σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Τα αναπάντεχα που συνέβησαν στην αισθηματική σας ζωή, επηρεάζουν καταλυτικά τα συναισθήματά σας και ματαιώνουν τα σχέδιά που είχατε για τη σχέση.

ΖΥΓΟΣ 
Έρωτας, αρμονία και συντροφικότητα θα κυριαρχούν στη ζωή σας. Ο σύντροφος προκαλεί το πάθος σας και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα, πιθανό να μην  μπορείτε να ξεκαθαρίστε εάν τα ευνοϊκά σχόλια που δέχεστε απ’ το περιβάλλον περιλαμβάνουν και κάποιο ερωτικό υπονοούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνισή σας και η αισιοδοξία σας ..τον/την έχει γοητεύσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα θα σας οδηγήσει σε ένταση με τα άτομα του κύκλου σας, αλλά και με το σύντροφό σας που δεν μπορεί να ανεχθεί τη δεσποτική σας συμπεριφορά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποδεχτείτε σήμερα την πρόσκληση κάποιου ατόμου που σας φλερτάρει. Μην διστάζετε να αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών! Η σημερινή βραδιά σας ευνοεί!

ΙΧΘΕΙΣ
Καλή ημέρα αγαπητοί μου φίλοι Ιχθείς για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δείξτε στο σύντροφό σας το πόσο σημαντικός είναι για εσάς.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990