Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 1/4/2024


ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά εποικοδομητική και ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή σας υπόθεση. Ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μην προσποιείστε για να κερδίσετε τις πρώτες εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ζητάτε από τους άλλους και αφήστε στην άκρη τις γκρίνιες και τα παράπονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας. Τα να βρίσκετε συνεχώς προφάσεις για να αποφύγετε κάποιους δεν είναι σωστό. Μην διστάζετε να πείτε την αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για τα θέματα της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ
Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί σήμερα πολύτιμος βοηθός για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Μην ορμάτε προς μια αμφίβολη περιπέτεια. Άλλωστε διάθεσή σας μπορεί να ικανοποιηθεί και μέσα από την ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κίνδυνος μιας επιπόλαιης κίνησης και απόφασης ισχύει πάρα πολύ για αρκετούς από εσάς που ονειρεύονται την ανεξαρτησία τους. Χρήματα σήμερα θα πάρετε και θα δώσετε. Κάποια χρηματικά ποσά θα αναλωθούν σε έκτακτες οικογενειακές δαπάνες.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Προσωρινές καθυστερήσεις σε θέματα επικοινωνίας είναι πολύ πιθανές σήμερα.  Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και αποδεχτείτε την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν θελήσετε μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με μεγάλη ψυχική οξύνοια και ειδικές γνώσεις για τη φύση της πραγματικότητας. Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα λάβετε υποστήριξη από το άμεσο περιβάλλον σας. Οι πλανητικές θέσεις δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. η σημερινή μέρα φέρνει προβλήματα στο δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αυτοανάλυση θα σας δείξει το δρόμο για μία επιτυχημένη πορεία στη ζωή σας. Γεγονότα και πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.

ΙΧΘΥΣ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σημερινή μέρα τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες. Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις σας με συναδέλφους και υφισταμένους. Κάποιοι επιβουλεύονται τη θέση σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990