Ερωτικά Ταρώ 14/3/2024


Για Πέμπτη 14/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή θα φέρει αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας υποπτευόμενοι τους πάντες. Η στάση αυτή δεν επιτρέπει στο άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς να πλησιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα εκπλαγείτε φίλου από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του συντρόφου σας. Ανταποδώστε με όλη σας την αγάπη. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης. Ο σύντροφός σας θέλοντας να αμβλύνει τις διαφορές του μαζί σας και θα σας πλησιάσει με φιλικό πνεύμα.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον αρκετών του ζωδίου σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό περίγυρο. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Περιορίστε την ανασφάλεια σας και μην αφήνετε υπονοούμενα στις κουβέντες σας.

ΖΥΓΟΣ
Περάστε ευχάριστα το βραδύ με τον αγαπημένο σας. Η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας αντανακλούν στη σχέση σας φέρνοντάς της σε πολύ καλά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Η ατμόσφαιρα θα είναι ερωτική ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βρεθείτε με τον άνθρωπο που εκτιμάτε. Ανταλλάξετε απόψεις και περάστε ευχάριστα μαζί του. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εμφανίζεστε υπεύθυνοι, θέλοντας να εκπληρώσετε κάθε σας υποχρέωση προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Εκδηλώστε του την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διατηρήστε τον συναισθηματικό σας αυτοέλεγχο και μην υπερ-αισιοδοξείτε στα αισθηματικά σας για να μην πέσετε σε σφάλματα. 

ΙΧΘΕΙΣ
Πολύ προβληματισμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Την αισθηματική ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990