Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/3/2024


ΠΕΜΠΤΗ 14/3

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα καταφέρετε αρκετά ώστε να νιώσετε ικανοποίηση με το δυναμισμό που διαθέσετε. Έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία μακροχρόνιων αισθηματικών σχέσεων και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα είστε περισσότερο δύσπιστοι, ρεαλιστές, κλειστοί και κάπως αδιάλλακτοι. Σας περιμένουν μοναδικές ικανοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Αφεθείτε ελεύθεροι στη μαγεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στους κυριότερους στόχους σας, διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε το χρόνο σας. Οι αστρολογικοί παράγοντες επηρεάζουν θετικά την εικόνα σας και την συμπεριφορά σας γοητεύοντας και σήμερα τον περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιοι Καρκίνοι θα απογοητευτούν, καθώς οι επιλογές τους δεν θα συναντήσουν την αποδοχή του προσώπου που τους ενδιαφέρει. Μην είστε απρόσεχτοι σε οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.

ΛΕΩΝ
Τα δεδομένα φίλοι μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν, φορτώνοντας σας με άγχος και συναισθηματική αστάθεια. Δείξτε διπλωματία και διαλλακτικότητα σε οικονομικά θέματα αλλά μη δεχτείτε όρους που είναι δύσκολο να τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα ο δυναμισμός σας απ’ τη μία και το πάθος σας απ’ την άλλη δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς. Ίσως κάποιες εργασίες στο σπίτι, που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και κάποιο διάστημα, να κριθούν τώρα απαραίτητες.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς αγωνίζεστε ν’ ανακτήσετε την περιώνυμη αισιοδοξία σας, το περιβάλλον μοιάζει ασταθές και ευμετάβλητο. Οι πλανητικές όψεις σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα. Γοητεύετε και κερδίζετε τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Αποφύγετε αγορές όταν κάποιοι πωλητές κάνουν πως σας βλέπουν με φιλική διάθεση. Συναισθήματα και βιώματα αποθηκευμένα στον εσωτερικό σας κόσμο, εμφανίζονται προβληματίζοντας και πάλι τον άνθρωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα λείπουν οι αναστατώσεις από την καθημερινή σας ζωή, με εκπλήξεις ευχάριστες ή δυσάρεστες. Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει γοητευτικούς και εκφραστικούς. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λίγη προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις με υφισταμένους, ή κάποια γεγονότα σε σχέση με αυτούς, μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση. Η σχέση σας μετά από τις δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται απ’ τις πλανητικές θέσεις και αισθάνεστε πως θεμελιώνονται νέες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ανοιχτές πληγές ή ακόμα και τα χρέη που βαραίνουν στην πλάτη ορισμένων αποτελούν απλά ένα γνώμονα καθυστέρησης και σύνεσης το διάστημα αυτό παρά στοιχείο αποτροπής. Αποφύγετε συζητήσεις για θέματα οικονομικά που είναι πιθανόν να διαταράξουν τη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα δεχτούν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα απ’ την παιδική σας ηλικία. Φροντίστε να μην δείξετε στο περιβάλλον σας αδύναμα σημεία του χαρακτήρα σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μεταφέρετε το άγχος σας στο σύντροφο. Επανεξετάστε τη σχέση σας, κυρίως δε τη στάση σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990