Ερωτικά Ταρώ 15/3/2024


Για Παρασκευή 15/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι απόψεις σας αγαπητοί μου, εντυπωσιάζουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και η εμφάνιση σας γίνετε πόλος έλξης του ενδιαφέροντός τους. 

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλετε να εισβάλετε με κάθε τρόπο στη ζωή του συντρόφου και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε σήμερα το μυαλό σας με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Χαλαρώστε, και όλα θα βελτιωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Έντονη ερωτική έλξη και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά θα παρατηρηθεί σε αρκετούς Καρκίνους.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας δίνει πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η φινέτσα και οι τρόποι σας δεν περνούν απαρατήρητοι…απ’ το στενό κύκλο.

ΖΥΓΟΣ
Οι κοινωνικές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας απομακρύνουν από κάθε ρομαντική διάθεση. Οι ισορροπίες στη σχέση σας πρέπει να διατηρηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στην αισθηματική σας ζωή. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιθυμία σας να αναπτύξετε μία αισθηματική σχέση με τους δικούς σας όρους φαίνεται πως θα εκπληρωθεί εύκολα σήμερα που η παρουσία σας γοητεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει τη συμπεριφορά σας κάνοντάς σας απαιτητικούς. Το βράδυ είναι βέβαιο πως ο σύντροφος δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλύτερα. Ο σύντροφός σας, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας πράγματα και στιγμές αγάπης.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι ευχάριστη για τους δεσμευμένους Ιχθείς. Μην διστάσετε να κάνετε σχέδια σήμερα το βράδυ με το σύντροφό σας.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990