Ερωτικά Ταρώ 21/3/2024


Για Πέμπτη 21/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ερωτικό σας πάθος και η τάση σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί στη σύναψη εφήμερων σχέσεων και όχι σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να στηρίζετε σε υγιείς βάσεις.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τα πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και αφεθείτε στις ευχάριστες στιγμές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- θα φορτίσει τη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφό σας, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση τον καλύπτει. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας που κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε τις μακρόχρονες αντιλήψεις σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990