Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 21/3/2024


ΠΕΜΠΤΗ 21/3

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να βρείτε χρηματοδότηση εάν θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να είστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Οι πλανητικές θέσεις της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλό θα είναι να μην μπλέκεται την εργασία σας με αισθηματικά εάν δεν θέλετε να έχετε πρόβλημα αργότερα. Σήμερα θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια πρόσωπα θα βρεθούν σήμερα δίπλα σας για να σας βοηθήσουν με την παρουσία τους να ξεπεράσετε μικροπροβλήματα. Εκφράστε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που μπορεί να καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διασκεδάστε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει! Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τη στάση κάποιων υφισταμένων σας.

ΛΕΩΝ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολεί στο περιβάλλον και ο δυναμισμός σας θα εντυπωσιάσει φίλους και γνωστούς.
Η συναισθηματική αντίθεση που θα προκύψει με το σύντροφο φαίνεται να σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας. Φροντίστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που επικρατούν. Καλό θα είναι να σας αφήσει για λίγο ελεύθερους ο σύντροφός σας για να επιλέξετε και να αποφασίσετε για τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής σας ημέρας. Σήμερα οι περισσότεροι Ζυγοί θα δεχτούν ανοιχτές ερωτικές προκλήσεις. Μην αναμείξετε το χώρο της δουλειάς με τα αισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κινηθείτε έξυπνα ανεβάζοντας τα ακαθάριστα έσοδα τις επιχείρησής σας κερδίζοντας περισσότερα. Κάποιες  γνωριμίες, αναστατώνουν αρκετούς Σκορπιούς ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής τους σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως σήμερα κληθείτε να βοηθήσετε κάποια άτομα απ’ το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες που θα κυριαρχήσουν στην αισθηματική σας ζωή δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για να μην πέσετε σε έναν αρνητικό ψυχισμό ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον βασανίζει τους περισσότερους από εσάς. Δεν θα αισθανθείτε άνετα και ζεστά μέσα από μια στενή σχέση. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι οι άλλοι είναι πολύ πιεστικοί ή πολύ διαφορετικοί.

ΙΧΘΥΣ
Θα έχετε τους τρόπους και τις ευκαιρίες να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας όσον αφορά οικονομικά - επαγγελματικά. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990