Ερωτικά Ταρώ 2/3-3/3/2024


Για Σαββατοκύριακο 2/3-3/3/2024 

Για Σάββατο 2/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον των περισσοτέρων Κριών σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον κοινωνικό τους περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει τη δική του προσωπικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ίσως πολλοί από εσάς να έχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, είναι πιθανόν σήμερα κάποιο άτομο απ’ το στενό σας κύκλο να έλξει το ενδιαφέρον σας.
  
ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι καλή για να ψυχαγωγηθείτε, να διασκεδάσετε και για να συναντήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα ξοδέψετε και θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιες κοινότυπες κινήσεις δεν ταιριάζουν από εσάς.
  
ΖΥΓΟΣ 
Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν θα χαλάσουν το δεσμό σας. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αποφάσεις σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στην σχέση. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Συνειδητοποιείστε επιτέλους πως δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Ή θα αισθάνεστε ασφάλεια αλλά και κάποιες στιγμές πλήξη ή θα έχετε αμφιβολίες.


Για Κυριακή 3/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε όλες τις μισάνοιχτες πόρτες για να σας ανοίξει η ζωή κάποια καινούργια.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές του παρελθόντος μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας προς το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα η ισχυρή σας αυτοπεποίθηση θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας «ανοιχτά» προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σημερινή  μέρα μπορεί να δημιουργήσει φιλονικίες με το σύντροφο στο σπίτι, επηρεάζοντας την οικογενειακή ατμόσφαιρα, το συναισθηματικό και ψυχικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ
Ο αισθησιασμός και η γοητεία σας γενικότερα θα σας βοηθήσουν σήμερα το βράδυ να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά των περισσοτέρων Παρθένων. Βρίσκετε τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση.
 
ΖΥΓΟΣ 
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει και πάλι στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε χαμένες ιστορίες. Εάν θέλετε να επιστρέψετε ξεκαθαρίστε για ποιο λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή, γυρίστε το χρόνο πίσω και προσπαθήστε να κατανοήσετε τα λάθη σας το περασμένο καλοκαίρι.   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας. Το βράδυ περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφό σας γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά το συναισθηματικό σας κόσμο.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990