Ερωτικά Ταρώ 23/3-24/3/2024


Για Σαββατοκύριακο 23/3-24/3/2024 

Για Σάββατο 23/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, οι συνθήκες σας ευνοούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Προτιμήστε για την αποψινή βραδιά, μία έξοδο μαζί με το σύντροφο που θα συνδυάζει την ψυχαγωγία αλλά και την πνευματική σας ευχαρίστηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Ο σύντροφός σας είναι ερωτευμένος μαζί σας και θα σας το δείξει με χίλιους τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε τον άνθρωπο σας. Δεν έχει διάθεση, αφήστε το για άλλη φορά.

ΛΕΩΝ
Η συγκίνηση σας πλημμυρίζει. Αισθάνεστε τόσο κοντά ο ένας με τον άλλον που σας είναι αδιανόητο να απομακρυνθείτε για να πάτε στα σπίτια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. Μοιραστείτε τα αν θέλετε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήσουν τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αναζητάτε ασφάλεια στην αισθηματική σας ζωή. Οι συγκυρίες συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε σκεφτικοί επηρεάζοντάς αρνητικά τον άνθρωπό σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας απέναντί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλό θα είναι να ελέγξετε τις νευροθυμικές και κυκλοθυμικές σας καταστάσεις για να μην επηρεάσουν τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία που θα οφείλετε απ’ την πορεία της προσωπικής τους ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προβλήματα νευρικής φύσης από συναισθηματικές καταπιέσεις φαίνεται να προκαλούνται σήμερα στους περισσότερους από εσάς. 

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρας το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Αν έχετε ήδη ένα κρυφό έρωτα, βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο φως.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Για Κυριακή 24/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά σήμερα! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Το βράδυ θα εμφανιστούν κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσπαθήστε σήμερα, να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  και τα προβλήματα του. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας και έλκετε το άλλο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς με τάσεις απομόνωσης. 
 
ΖΥΓΟΣ 
 Εκφράστε την αγάπη σας χωρίς απαιτήσεις. Ο ερωτικός τομέας θα βρεθεί για εσάς σε καλά επίπεδα, αρκεί να μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα είστε γοητευτικοί! Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε σήμερα να πλησιάσετε περισσότερο το έτερον σας ήμισυ. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα της σχέση. Σκεφθείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να δώσουν το τέλος στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας αρχίζουν να εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990