Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 24/3/2024


ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3

ΚΡΙΟΣ
Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε τρόπους εκτόνωσης. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας κάνει αισιόδοξους.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία ευχάριστη ημέρα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να βρεθείτε με ανθρώπους που σας εκτιμούν. Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα. Σύντομα θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα. Μία προσπάθεια ορθολογισμού της Στρατηγικής σας, σας επαναφέρει σε ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία καλή ημέρα για να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας θέματα και να ανταλλάξετε απόψεις. Ο σύντροφος σας περιποιείται την εμφάνισή του και προβάλλει τα χαρίσματά του. Η διάθεσή σας, σας φέρνει κοντά δίνοντας εγγυήσεις στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Ανταλλάξτε τις ιδέες σας με τα άτομα του περιβάλλοντος σας και αφήστε στην άκρη την εγωπάθεια. Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αδιαφορήστε για το όσα λέγονται. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που είναι πιο αληθινή και πιο σύμφωνη με τις ανάγκες σας. Είστε σε καλή φόρμα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΖΥΓΟΣ
Επανεξετάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας τουλάχιστον σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Μ’ αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κουρασμένοι και αρκετά απογοητευμένοι εμφανίζεστε σήμερα και η αιτία είναι τα επαγγελματικά σας. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρόθεση σας να βελτιώσετε την εικόνα σας, σας προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς. Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες ανασφάλειες οικονομικής φύσεως θα φορτώσουν σήμερα με άγχος τους περισσότερους από εσάς. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων για τα άτομα που τους πολιορκούν αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο που θα αντέξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα σας παροτρύνει φίλοι μου να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Φλερτάρετε, διασκεδάστε κατακτήστε και βρεθείτε με κόσμο. Κάποιες εσωτερικές διεργασίες σας δίνουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΣ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους. Το τέλος της βδομάδας σας βρίσκει ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990