Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 26/3/2024


ΤΡΙΤΗ 26/3

ΚΡΙΟΣ
Καθώς περνούν οι ώρες της σημερινής ημέρα όλο και θα φτιάχνει η διάθεσή σας και θα ηρεμίσουν τα νεύρα σας. Το ερωτικό σας πάθος και η τάση σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί στη σύναψη εφήμερων σχέσεων και όχι σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με το καλημέρα…οι οποίες θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε σήμερα περισσότερο. Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να στηρίζετε σε υγιείς βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από έξοδα αλλά μην ανησυχείτε εφόσον θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με σχετική άνεση. Κάποιες  νέες γνωριμίες αναστατώνουν σήμερα αρκετούς Διδύμους ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της σχέσης τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σπουδές και η πρακτικές σας γνώσεις θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάποια πρακτικά ζητήματα σήμερα στη δουλειά σας. Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για το βράδυ, μία έξοδο μαζί του.

ΛΕΩΝ
Ενδέχεται να προκύψει κέρδος απ’ τις συναλλαγές σας σήμερα ή να ευνοηθείτε διαμέσου των οικονομικών του συντρόφου σας. Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε καινούργιους δεσμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για τα θέματα της δουλειάς σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΖΥΓΟΣ
Θα δώσετε έμφαση στα αισθηματικά. Ο σύντροφος, με τον τρόπο του θα φτιάξει τη διάθεσή σας κάνοντας τη μέρα σας καλύτερη. Τα αποτελέσματα κάποιας συνεργασίας ή συμφωνίας, φαίνεται να προβάλλονται σιγά – σιγά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί σήμερα πολύτιμος βοηθός για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Μην ορμάτε προς μια αμφίβολη περιπέτεια. Άλλωστε διάθεσή σας μπορεί να ικανοποιηθεί και μέσα από την ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα χρειαστεί σήμερα να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τις γνώσεις σας. Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο νομότυποι. Μην αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, είναι αποτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει σήμερα να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας. Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ώστε να μην υπάρξουν απώλειες.

ΙΧΘΥΣ
Ίσως το πρόσφατο παρελθόν να σας έδωσε κάποια μαθήματα και κάποια μηνύματα για το πώς θα κατευθυνθείτε. Κάποιοι θα βρεθούν στα όρια της απογοήτευσης, καθώς οι προσωπικές τους επιλογές δεν θα συναντήσουν αποδοχή απ’ τον αγαπημένο τους.

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990