Ερωτικά Ταρώ 27/3/2024


Για Τετάρτη 27/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο/η σας. Η μέρα σας βοηθά να ζήσετε τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Προβάλετε επιθυμίες!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφό σας. Όσο για τους αδέσμευτους κάποιο πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συνθήκες σήμερα στρέφουν το ερωτικό ενδιαφέρον αρκετών του ζωδίου σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο. Δείξτε του το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα περάστε ευχάριστα με τον σύντροφο. Η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας αντανακλούν στη σχέση σας φέρνοντάς της στα καλύτερα της επίπεδα.

ΛΕΩΝ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα υπάρχουν αρκετές προοπτικές για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας. Δείξτε προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σχέσεις και στον έγγαμο βίο.

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι σωστό για την πορεία της σχέσης να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο επειδή λανθασμένα θα πιστέψετε πως ο σύντροφός σας δεν σας κατανοεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις που προκύπτουν σήμερα, συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Η μέρα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες και σας βοηθά να τα εκφράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Εάν συνεχίσετε σύντομα θα μείνετε μόνοι. Συμπεριφερθείτε όπως πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθήματα σας σήμερα θα είναι εντονότερα και οι ερωτικές περιπέτειες θα χρωματίσουν την καθημερινότητα. Αφεθείτε στις όποιες προκλήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα προβλέπεται να είναι δύσκολη η μέρα για εσάς. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και φροντίστε να μην ερωτευθείτε και πάλι με την πρώτη ματιά.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990