Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 28/3/2024


ΠΕΜΠΤΗ 28/3

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία κάποιου ατόμου στη δουλειά σας θα σας εκνευρίσει.  Μην αφήσετε τους άλλους να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- θα φορτίσει τη σχέση σας. Όσο και να είστε κουρασμένοι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς περνούν οι μέρες της βδομάδας η ψυχολογική σας κατάσταση όλο και θα βελτιώνετε και έτσι θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αφήστε αγαπητοί μου σήμερα τον εαυτό σας ελεύθερο. Δώστε την ευκαιρία στο σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς μέσα στο δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή αλλά και επαγγελματική σας υπόθεση. Οπλιστείτε με υπομονή! Ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

ΛΕΩΝ
Η αυτοανάλυση θα σας δείξει το δρόμο για μία επιτυχημένη πορεία στη ζωή σας. Γεγονότα και πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση τον καλύπτει. Διαθέστε περισσότερα χρήματα για το σπίτι και την οικογένειά σας εάν θέλετε να τους προσφέρετε ένα καλύτερο περιβάλλον.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας καθώς θα έχετε την αίσθηση ότι είστε ξένοι με το περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις και αφήστε τα παράπονα. Εκδηλώστε στο σύντροφο τις ανομολόγητές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Προσωρινές καθυστερήσεις σε θέματα επικοινωνίας είναι πολύ πιθανές σήμερα.  Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και αποδεχτείτε την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα, φαίνεται να σας παρασύρει συναισθηματικά στρέφοντας το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους ανθρώπους. Κέρδη θα προκύψουν απ’ τις συναλλαγές σας αλλά θα αυξηθούν παράλληλα και τα έξοδα για διασκεδάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλάβετε τις ευθύνες σας και προσπαθήστε να είστε σύμφωνοι με τις επιταγές των προϊσταμένων σας και των εργοδοτών σας. Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα το βράδυ, θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Το περιβάλλον εντυπωσιάζετε απ’ την γοητευτική σας παρουσία. Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΣ
Η αυτοπεποίθηση σας θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε δίχως προκαταλήψεις. Μια καλή ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί σήμερα για τα οικονομικά σας.

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990