Ερωτικά Ταρώ 29/3/2024


Για Παρασκευή 29/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές μέσα ή έξω από το σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα. Το βράδυ, περιμένουν εσάς και το σύντροφο έντονες στιγμές αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί φίλοι μου Καρκίνοι! Εκδηλώστε με ζεστασιά και τρυφερότητα την αγάπη σας. Τα κομπλιμέντα του συντρόφου θα σας απογειώσουν.

ΛΕΩΝ
Εξαιρετική ημέρα για να λάμψετε σε μία ειδική βραδινή έξοδο με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρεθείτε με κόσμο, χορέψτε, ανανεωθείτε γεμίστε τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα θα σας φτιάξει το κέφι. Ίσως δεχτείτε κάποιο δώρο απ’ το ταίρι σας ή σας ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα με λόγια που πολύ καιρό θέλατε να ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα έχετε επιτυχία στις συναναστροφές σας και αν είστε αδέσμευτοι καλό θα είναι να πάρετε θάρρος και να πλησιάσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα φίλοι μου Σκορπιοί, επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σας. Αναζητάτε ελευθερίες και δεν θέλετε ο σύντροφος να ανακατεύετε στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα ο σύντροφος θα διέπεται από έναν αυθορμητισμό που θα σας κάνει να αισθανθείτε ικανοποιημένοι απ’ την αισθηματική σας ζωή και να κάνετε σχέδια μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανεπτυγμένος θα είναι ο αισθησιασμός σας αλλά θα πρέπει να τον ελέγξετε στον επαγγελματικό σας χώρο για να μην δημιουργηθούν σχόλια τις επόμενες ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκφράστε άφοβα σήμερα τα συναισθήματά σας και προγραμματίστε τη μέρα σας για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για εσάς και για τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα αγαπητοί φίλοι μου Ιχθείς θα βρείτε τον εαυτό σας να αναζήτα κάποια αισθηματική περιπέτειας ή κάποιων ιδιαίτερες απολαύσεις με το σύντροφό σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990