Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 29/3/2024


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/3

ΚΡΙΟΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας που κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε τις μακρόχρονες αντιλήψεις σας. Σήμερα οι επαγγελματικές σας προσπάθειες υποστηρίζονται από τους συναδέλφους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο κίνδυνος μιας επιπόλαιης κίνησης και απόφασης ισχύει πάρα πολύ για αρκετούς από εσάς που ονειρεύονται την ανεξαρτησία τους. Χρήματα σήμερα θα πάρετε και θα δώσετε. Κάποια χρηματικά ποσά θα αναλωθούν σε έκτακτες οικογενειακές δαπάνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύ προβληματισμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Την αισθηματική ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε. Προγραμματίστε να συναντήσετε τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους ακόμα και εάν τα έξοδα αυτά σας φαίνονται περιττά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν θελήσετε μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με μεγάλη ψυχική οξύνοια και ειδικές γνώσεις για τη φύση της πραγματικότητας. Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Μια αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση συνοδεύει την σημερινή ημέρα. Κάποιες προσδοκίες σας φαίνεται να διαψεύδονται. Αποφύγετε σήμερα κάθε κοπιαστική δραστηριότητα. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες φανείτε προσεχτικοί με τα φορολογικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. η σημερινή μέρα φέρνει προβλήματα στο δεσμό σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα σας είναι κάπως δύσκολο να εργαστείτε όπως θα θέλατε καθώς θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Μια καλή ημέρα για τα αισθηματικά σας. Οι αστρολογικοί παράγοντες αναδεικνύουν για άλλη μία φορά το χαρακτήρα και την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολεί στο περιβάλλον και ο δυναμισμός σας θα εντυπωσιάσει φίλους και γνωστούς. Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν σας δοθεί η δυνατότητα για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα μπορέσετε να συνδυάσετε τη δουλειά με την ψυχαγωγία. Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένταση και αντιπαραθέσεις για άγνωστες αιτίες, πιθανόν να προκαλέσετε σήμερα. Η σημερινή μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ζωτικότητά σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να αναλάβετε αρκετές απ’ τις δουλειές σας. Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένοι περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΙΧΘΥΣ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σημερινή μέρα τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες. Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις σας με συναδέλφους και υφισταμένους. Κάποιοι επιβουλεύονται τη θέση σας.

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990