Ερωτικά Ταρώ 30/3-31/3/2024


Για Σαββατοκύριακο 30/3-31/3/2024 

Για Σάββατο 30/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα λάμπετε! Ο ενθουσιασμός, η προσεγμένη σας εμφάνιση και ο δυναμικός σας χαρακτήρας είναι βέβαιο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητα στο περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τα αισθηματικά. Βρεθείτε με τον σύντροφο και αποδεχθείτε την πρόκλησή του κάνοντας κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ερωτικές σας επιθυμίες γίνονται σφοδρότερες και σας κάνουν επιθετικούς προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκδηλώστε το ρομαντισμό και τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα προσφέρεται για αμοιβαίες ερωτικές εξομολογήσεις και εκπλήξεις που θα δώσουν ένα άλλο χρώμα στην αισθηματική σας ζωή. Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφός σας ζηλεύει και ίσως δεν έχει άδικο! Οι άτακτοι του ζωδίου σας καλά θα κάνουν να προσέχουν σήμερα, ο κίνδυνος αποκαλύψεων είναι πολύ μεγάλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχουν την ευκαιρία σήμερα, διασκεδάζοντας με φιλικά τους πρόσωπα να γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες που προκύπτουν τη σημερινή μέρα, σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Οι αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα έντονα συναισθήματα και η κατά βάση συμπλεγματική συμπεριφορά ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές που μπορεί να προσβάλλουν το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο σύντροφός σας, θα έχει την ανάγκη να του δείξετε την αγάπη σας, κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσετε ιδιαίτερα εάν δεν θέλετε να κλονιστεί η σχέση σας μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην προσωπική σας ζωή καλό θα είναι να μην αναμειγνύετε τρίτους. Η σχέση σας κινδυνεύει απ’ τα σχόλια και τις συμβουλές φιλικών και συγγενικών προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καταστάσεις της ημέρας διαταράσσουν τη σχέση σας με το σύντροφο. Προκαλούνται διαφωνίες μαζί του και αποκαλύπτει τις ανταγωνιστικές του διαθέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Εύνοια θα υπάρξει την σημερινή μέρα στα αισθηματικά σας. Αφήστε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σας στις όποιες προκλήσεις. Εκφράστε την αγάπη σας χωρίς απαιτήσεις.


Για Κυριακή 31/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας ζήστε μαζί του όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ίσως βρείτε σήμερα τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον τρόπο που συμπεριφέρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητο για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας, είναι σίγουρο πως θα βρείτε ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα σήμερα με τον αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να συζητήσετε με καλή διάθεση όλα όσα δεν τολμάτε αλλά σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ
Η μέρα δεν ενδείκνυται για περιπέτειες και εφήμερες καταστάσεις. Αναζητήστε τη ζεστασιά στο σύντροφό σας ο οποίος έχει αποδείξει πόσο πολύ σας νοιάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η διάθεσή σας θα σας προτρέψει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Χαρείτε την κάθε σας στιγμή με τον αγαπημένο σας και απομακρυνθείτε απ’ τις σκοτούρες. 
 
ΖΥΓΟΣ 
Ίσως αντιμετωπίσετε σήμερα μία επαναστατική διάθεση από το σύντροφο. Το άγχος και οι πιέσεις που δέχεται τελευταία από εσάς είναι τα αίτια της συμπεριφοράς του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Υποφέρετε από συναισθηματική μοναξιά. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο.  
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ταραγμένη κατά τη διάρκεια της μέρας αγαπητοί Τοξότες, καθώς ένα πάθος θα είναι ανεξέλεγκτο, δημιουργώντας περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καλή σας διάθεση αγαπητοί Αιγόκεροι θα βρει σίγουρα ανταπόκριση απ’ το περιβάλλον σας σήμερα και θα περάσετε  ευχάριστα το βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα θα είναι αρνητική στα αισθηματικά σας, καθώς δεν θα εμπιστεύεστε και τόσο τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεπεράστε τις αδικαιολόγητες υποψίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Περάστε ευχάριστα το βραδύ με το σύντροφό σας. Το καλό φαγητό, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας κάνουν φέρνουν και πάλι τη σχέση σας σε καλά επίπεδα.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990