Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 30/3/2024


ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

ΚΡΙΟΣ
Μια βόλτα στην πόλη, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται από εσάς να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα. Φανείτε προσεχτικοί σήμερα στη συμπεριφορά σας και γενικά στις αποφάσεις σας για να μην χαρακτηρισθείτε απ’ το περιβάλλον σας απόμακροι.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη σκέψη και εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι ανάγκη να μεταδώσετε τις απαισιοδοξίες σας και στους άλλους. Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκτιμώντας την ανεξαρτησία σας θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή. Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας, αλλά χωρίς απαιτήσεις. Σήμερα θα υπάρξει σε αρκετούς από εσάς μία αυξημένη ευαισθησία. Θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα και καλό θα είναι το βράδυ να βρεθείτε με τους φίλους και την παρέα σας.

ΛΕΩΝ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευαισθητοποίησή σας όσον αφορά τις υπαρξιακές σας ανησυχίες φαίνεται να σας εξωθεί σήμερα στην εσωστρέφεια. Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας θα είναι ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Το σύμπαν, αναδεικνύει την ομορφιά σας και σας βοηθά να πλησιάσετε τον άνθρωπό σας. Διασκέδαση σε φιλικό περιβάλλον προβλέπετε να υπάρξει σήμερα το βράδυ για εσάς αλλά οι συνθήκες θα σας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την σημερινή μέρα φαίνεται πως θα σας απασχολήσει η πορεία των οικονομικών σας. Η μέρα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Κάποιες γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σήμερα θα σας αναστατώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διατηρείστε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό σας και αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία. Καλή ημέρα αγαπητοί για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δείξτε στο σύντροφό σας την αγάπη σας γι’ αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφασιστικότητα και ξεκάθαρη κρίση σας βοηθούν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ιδιαίτερα έντονη μέρα είναι η σημερινή!. Η γοητεία σας δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δραστηριότητές σας θα είναι αρκετά εύστοχες σκοπεύοντας στο κέντρο των καταστάσεων.  Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.

ΙΧΘΥΣ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη σας. Συναισθηματικές επιδράσεις θα είναι αρκετά έντονες στις συζητήσεις σας ενώ η σκέψη σας θα επηρεαστεί άμεσα και από καταστάσεις του παρελθόντος.

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990