Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4 Μαρτίου - 10 Μαρτίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας σε άλλους στις 4, 5 και 7/3.
Φροντίστε να περάσετε ανέμελα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και εκφράστε τους άφοβα τις επιθυμίες σας.
Μετά τις 4/3, κρατήστε για λίγο τις σκέψεις σας μόνον για εσάς και μην δώσετε δικαίωμα να σχολιάσει κανείς τις κινήσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ευνοϊκές συνθήκες είναι πιθανόν να εμφανισθούν στην εργασία σας και θα υπάρξουν αρκετές προοπτικές εξέλιξης στην καριέρα σας.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας με τον σύντροφο. Μην προβάλετε την εγωπάθεια, τους καθωσπρεπισμούς, τις ιδιοτροπίες και τις ανασφάλειές σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και φροντίστε να ‘μαζέψετε‘ τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για αν σκέφτεστε να καταφύγετε σε δανεισμό από κάποιο πιστωτικό οργανισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο σύντροφος σας μπορεί να πειραχτεί από κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά υπάρχουν καλές προοπτικές οικονομικής αναβάθμισης.
Πιθανόν να σας στεναχωρήσουν ορισμένα πράγματα και καταστάσεις, ενώ θα πρέπει να δείξετε μία ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε νομική υπόθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πρέπει να δείξετε περισσότερο υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν ωφέλιμο να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας.
Με εντάσεις και αρκετό προβληματισμό σας βρίσκει η 5η και 6η ημέρα στα επαγγελματικά σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μην δημιουργείτε προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα στις αισθηματικές. 
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο είναι δεδομένο στις 4, 6 και 7/3.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε μετά τα μέσα της βδομάδας τις δαπάνες που δεν οδηγούν πουθενά και οι οποίες μπορούν να αναβληθούν προσωρινά χωρίς να ματαιώσουν την πραγματοποίηση ενός σχεδίου ή επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βρεθείτε με τους ανθρώπους που εκτιμάται και ανταλλάξετε τις απόψεις και τα ενδιαφέροντάς σας μαζί τους. 
Ο συναισθηματικός σας κόσμος επηρεάζεται έντονα αυτή τη βδομάδα απ’ τις καταστάσεις και τα γεγονότα που σας προκύπτουν και εσείς αδυνατείτε να πάρετε αποφάσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις στην αν σας παρουσιαστούν εμπόδια στις 5 και 6/3.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια γλυκιά απόχρωση παίρνει η ερωτική σας ζωή χωρίς απαραίτητα να συμβούν ιδιαίτερης έντασης γεγονότα.
Ίσως δεχθείτε κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος μία απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σκεφθείτε καλά πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Δώστε χρόνο!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας αυτή τη βδομάδα φαίνεται πως θα κυμανθούν σε σταθερά επίπεδα. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας το Σαββατοκύριακο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα αν και θα το παρακάνετε κάποιες στιγμές, εγκαταλείποντας τις υποχρεώσεις σας.
Ανορθόδοξες θέσεις και αντιλήψεις θα κυριαρχήσουν στη σκέψη των περισσοτέρων από εσάς μεταξύ 5 με 7/3ου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις και κατευθύνσεις μετά τις 6/3ου. Η «κριτική» που θα ασκήσει το περιβάλλον σας για την ενασχόληση σας θα σας προκαλέσει δικαιολογημένη αγανάκτηση.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Εάν αισθάνεστε ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σας μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων για τη σχέση σας. Εάν βάλετε τρίτους στη σχέση σας σύντομα θα προκύψουν προβλήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαχείριση των οικονομικών σας απαιτεί λεπτούς χειρισμούς από μέρους σας και απ’ την οικογένειά σας στα μέσα της βδομάδας για να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις αυξημένες σας υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διαίσθησή σας, φαίνεται πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων. 
Καταφεύγετε στην κριτική και στον υπολογισμό, επιζητώντας την ποσοτικοποίηση των αναγκών σας. 
Το Σαββατοκύριακο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ότι θεωρείται απόκρυφο και κάθε μυστηριώδης κατάσταση θα σας γοητεύσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δεδομένες θα μπορέσουμε να χαρακτηρίσουμε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες αυτή τη βδομάδα που σημειοδοτούν άνοδο τόσο θέσεως όσο και εισοδήματος.
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους στα μέσα αυτής της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα σας κάνει περισσότερο παρορμητικούς στον έρωτα, αλλά θα είναι δύσκολο σε αρκετούς από εσάς να σταθεροποιήσουν μία σχέση, καθώς θα ενδιαφέρονται μόνο και μόνο για την κατάκτηση και την επιβεβαίωση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να περιορίσετε τα υπερβολικά έξοδα για διασκέδαση και γενικά τις σπατάλες κάνοντας μεγαλύτερη οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η συνολική εικόνα της ζωής σας παρουσιάζεται γεμάτη αναθεωρήσεις. Οι επιθυμίες του παρελθόντος αρχίζουν να πραγματοποιούνται μέσα από συλλογικές δραστηριότητες.
Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα παρατηρηθούν προβλήματα συνεννόησης με τον περίγυρο στις 5 και 6, ανακαλύπτοντας κάποιες σκληρές αλήθειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Βρισκόσαστε στο χρονικό σημείο που θα κατανοήσετε πως είναι απαραίτητο να είστε συνεργάσιμοι στην δουλειά σας για να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες της υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως τα προβλήματα της καθημερινότητας, να είναι τόσα, που δεν θα σας επιτρέψουν να ζήσετε και τόσο ευχάριστα και ρομαντικά όσο θα θέλατε. Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο ή τον εραστή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κέρδη θα προκύψουν απ’ τις συνεργασίες σας και μέσω τρίτων μετά τις 6/3, αλλά οι οικονομικές διαρροές θα είναι μάλλον αναπόφευκτες.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αποφύγετε διάφορες συγκρούσεις με πρόσωπα τα οποία θα είναι επιθετικά μαζί σας και απαντήστε στις προκλήσεις τους με χαμόγελο.
Τις μέρες αυτές, συνειδητοποιείτε πως διανύετε μία περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων, που σας υποχρεώνει να συγκεντρωθείτε αρχικά, σε πρακτικής φύσεως ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο τρόπος που θα κινηθείτε αυτή την εβδομάδα θα προσδιορίσει πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σας.  Διατηρήστε την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθησή σας στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στις 4 με 6 Μαρτίου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα διαπιστώσετε πως τα αισθηματικά σας παίρνουν καλό δρόμο όσο περνούν οι μέρες της βδομάδας. Μετά τα μέσα της βδομάδας η σχέση σας ολοένα και βελτιώνεται καθώς ο σύντροφος σας, σας καλύπτει συναισθηματικά και εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με εσάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κέρδη θα προκύψουν  από τις δραστηριότητες των περισσοτέρων Ζυγών κατά τη διάρκεια αυτής περιόδου και ιδιαίτερα σε όσους από εσάς ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι και τις 7 του μήνα αναζητάτε την αλήθεια για τον εσωτερικό σας κόσμο. Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ανικανοποίητοι και εγκλωβίζεστε σε ανησυχίες και ανασφάλειες. 
Το Σύμπαν τις τρεις τελευταίες ημέρες θα σας φέρει σε μία φιλική ατμόσφαιρα με τα πρόσωπα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο χρόνος εργάζεται για εσάς και τα σχέδια και οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν σύντομα.
Παρόλα αυτά όμως, η περίοδος δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκή, καθώς θα υποστείτε κάποιες δοκιμασίες στην εργασία σας που θα προέρθουν από  σφάλματα που κάνατε στο παρελθόν. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το Σύμπαν …συνωμοτεί με το μέρος σας και αυτή την περίοδο φροντίζοντας να σας χαρίσει ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας. 
Μοιραίοι έρωτες θα σας δώσουν μία παρόρμηση και έλξη για το αντίθετο φύλλο, αυτές τις ημέρες. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα βρεθείτε σε μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και θα χρειαστεί να εξοφλήσετε αρκετούς απ’ τους λογαριασμούς σας. Μην δυσαρεστήσετε άτομα που σας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σας, καθώς και στα προσωπικά σας, φαίνεται πως θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.
Μέσα από μία ουσιαστική ανασυγκρότηση, φέρνετε τις καταστάσεις σε πλήρη έλεγχο και δεν θα διστάσετε να πάρετε αποφάσεις, ακόμη και για την οριστική ανατροπή τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς κάποιοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να σας εκμεταλλευτούν ή ακόμα και να σας φορτώσουν τα λάθη τους. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι μέρες αυτές σας χαρίζουν ερωτικές εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν ως ένα βαθμό τις επιθυμίες σας. Θα επικοινωνήσετε και θα συναντήσετε πρόσωπα που σχετίζεστε ερωτικά και τα αισθηματικά σας θα βρίσκονται στο κύριο ενδιαφέρον σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε αλλά κάποιες δοσοληψίες σας ενδέχεται να αναβληθούν και παράλληλα να προκύψουν έκτακτες οικογενειακές δαπάνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να αναπτύξετε τις ιδέες και θέσεις σας, να διαβάσετε βιβλία, να παρακολουθήσετε σεμινάρια, καθώς και για κάθε είδους ενασχόληση με τον γραπτό ή προφορικό λόγο. 
Μία αρμονική συναισθηματική και πνευματική συμπεριφορά θα κάνει τις σχέσεις σας με τους άλλους ευκολότερες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί ώστε αυτή τη βδομάδα να μην μεταφέρετε τα προβλήματα και τα νεύρα σας απ’ τη δουλειά στην οικογένεια. Κάποιοι από εσάς θα μεταφέρουν έναν όγκο της εργασίας τους στο σπίτι το Σαββατοκύριακο για να τακτοποιήσουν εκκρεμείς υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε να μεταφέρετε τις πρώτες πέντε ημέρες τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύντροφο. 
Οι ευκαιρίες που σας δίνονται το Σαββατοκύριακο για τη βελτίωση των αισθηματικών σας δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ιδέες και οι σκέψεις σας θα είναι απασχολημένες στα οικονομικά και θα μπορέσετε να βρείτε κάποιες λύσεις με τη βοήθεια τις λογικής σας για την άνοδο των οικονομικών και του βιοτικού σας επιπέδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
​ Απομακρύνεται κάθε δυσάρεστη σκέψη που μόνον αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει στη ζωή και τις σχέσεις σας και βρεθείτε με άτομα που κατανοούν το συναισθηματικό σας κόσμο. 
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και αναπτύξτε τις γνώσεις σας μεταξύ 5 με 7/3.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εργαστείτε ακολουθώντας μεθόδους και προγράμματα και έχετε υπομονή.
Ο στόχος σας αυτή τη βδομάδα θα είναι να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη. Τελικά καταβάλλοντας  προσπάθειες στην εργασία σας και με την εύνοια της τύχης τα καταφέρνετε. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Περνώντας οι μέρες της βδομάδας όλο και περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. 
Η σεξουαλικότητά σας, θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα αυτή την εποχή, αυξάνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό σας.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυξημένες προβλέπεται να είναι οι δαπάνες σας το διάστημα αυτό, αλλά θα αντιμετωπιστούν με σχετική άνεση καθώς αυξάνονται ανάλογα και τα έσοδά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα πρέπει να αναλογιστείτε αν τελικά είναι οι εξωγενείς παράγοντες και τα δεδομένα της ζωής που ορίζουν τον ρυθμό που κινείστε, ή περισσότερο εσείς οι ίδιοι ευθύνεστε στο μέτρο που αρνείστε την αλλαγή και την εξέλιξη σας…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ίσως τώρα να χρειαστεί να απασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Αυτή τη βδομάδα αυξάνετε κατά πολύ την παραγωγικότητα και την απόδοση σας στη δουλειά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι συζητήσεις σας θα είναι ευχάριστες και θα έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αναζητάτε περισσότερες απολαύσεις και ελευθερίες καθώς ο έρωτας παίρνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στη ζωή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα που θα κάνετε τις ημέρες αυτές τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι φυσικό να σας βγάλουν από την οικονομική σας πορεία. 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990