Ερωτικά Ταρώ 4/3/2024




Για Δευτέρα 4/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη! Δέχεστε θετικά σχόλια για την εμφάνισή σας και κερδίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Έμφαση δίνετε στο αντίθετο φύλλο και στα αισθηματικά σας ζητήματα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας και μην παίζετε με το νευρικό του σύστημα. Η κούραση του σας οφείλετε στη στάση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας η μέρα είναι αρκετά καλή.  Είναι καλή γιατί ο σύντροφος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας. Τα συναισθήματά σας θα απογειώνονται! 

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να φλερτάρετε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ζήστε τον έρωτα και αφεθείτε στην αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε όλες τις μισάνοιχτες πόρτες. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας στις όποιες προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην παρουσιαστούν άλυτα προβλήματα στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο και η αισθηματική σας ζωή να κλονίζετε απ’ τα παράπονα του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται σήμερα για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι ευνοϊκή και αισθησιακή καθώς θα φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα αισθηματικά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ
Η παρουσία γίνεται πόλος έλξης των εκπροσώπων του αντίθετου φύλου που σας περιστοιχίζουν. Δεχθείτε το θαυμασμό και ανταποδώστε. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990