Ερωτικά Ταρώ 5/3/2024


Για Τρίτη 5/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Πλησιάστε το σύντροφό σας και συζητήσετε για κάθε θέμα που σας απασχολεί και να κάνετε από κοινού σχέδια για την πορεία του δεσμού σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα ευνοούνται οι αισθηματικές σας συναντήσεις και οι γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αισθάνεστε ανανεωμένοι. Η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή από το έτερον ήμισυ. Δημιουργείστε ένα ερωτικό σκηνικό για εσάς και το σύντροφό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αν έχετε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Ευχάριστη προβλέπεται να είναι η ημέρα για σας τους Λέοντες. Ο σύντροφός σας είναι γοητευμένος από την παρουσία σας και θέλει να δείξει την αγάπη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Μαγειρέψετε μαζί, φτιάξτε τον κήπο σας, παρακολουθήστε μία ενδιαφέρουσας ταινία.

ΖΥΓΟΣ 
Ασκείτε στους άλλους μία έντονη και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Προσεγγίστε το σύντροφο και βρείτε από κοινού λύσεις στα προβλήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να βρείτε την ηρεμία σας και αναζητήστε ένα μέρος που θα περάσετε ευχάριστα τη βραδιά σας με το σύντροφό σας κάνοντάς του δώρα και εκπλήξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες ίσως να προκύψουν από το φιλικό περιβάλλον. Διασκεδάστε και γοητεύστε τον περίγυρο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη συμπαράσταση των σημερινών συνθηκών τα όνειρα για την αισθηματική σας ζωή παίρνουν σάρκα και οστά. Γοητεύετε και κατακτάτε τους πάντες.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα η διάθεσή σας, σας βοηθά να πάρετε θάρρος και να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990