Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 5/3/2024


ΤΡΙΤΗ 5/3

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται υπομονή για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα και συγκέντρωση. Η μέρα επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. Αντιμετωπίστε τη σχέση σας με φιλική στάση και μην δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί Ταύροι θα στείλουν και θα δεχτούν αρκετά ερωτικά μηνύματα στο κινητό τους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας. Αρκετοί του ζωδίου σας θα ασχοληθούν με πράγματα που τους ευχαριστούν αδιαφορώντας για υποχρεώσεις και καθήκοντα ακόμη και αν κάποιοι διαμαρτύρονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αυτοκριτική σας συντροφεύει κάνοντάς σας να κλεισθείτε στον εαυτό σας, απομακρύνοντας έτσι έστω και για λίγο απ’ τη ζωή σας το σύντροφο. Το να θυσιάσετε κάποιες ώρες της μέρας σας για να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που σας χρειάζονται είναι ότι καλύτερο για το προσωπικό σας κάρμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα γίνεστε πιο αποφασιστικοί και διακατέχεστε από ένα συναίσθημα υπεροχής. Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΛΕΩΝ
Όλα δείχνουν να πηγαίνουν όπως τα θέλατε. Κάτι που θα σας βοηθήσει τελικά να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η σχέση σας σήμερα ομαλοποιείται απ’ τις θετικές όψεις και το σύμπαν συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζωογονείστε και γίνεστε εξωστρεφείς διεκδικώντας όσα σας αναλογούν. Οι ατυχείς ερωτικές σας επιλογές μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας.

ΖΥΓΟΣ
Οι δυο σας θα περάσετε ευχάριστα! Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. Θα είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας και σε ενδεχόμενες τροποποιήσεις τους, αλλά η έλλειψη κεφαλαίων θα καθυστερήσει τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας και αποφύγετε κάθε βεβιασμένη απόφαση και ιδιαίτερα αγορά. Η σημερινή μέρα κλονίζει το δεσμό σας. Το ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις. Μην ‘ξύνετε τα νύχια σας για καβγά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση σας, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Η σημερινή ημέρα προσφέρετε για διασκέδαση και ανταλλαγή απόψεων με τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σκεφθείτε τώρα με ποιο τρόπο θα προβληθείτε στον χώρο σας και φροντίστε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ανάγκη σας γι' αλλαγή θα σας ωθήσει σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή. Αναζητάτε το εφήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις, τα συναισθήματα και οι ψυχαγωγίες, σας βρίσκουν σύμφωνους. Επικοινωνήστε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και προβάλλετε τις ιδέες σας. Μιλήστε με το ταίρι σας δείχνοντάς του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς αιτία.

ΙΧΘΥΣ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εμφανίζεστε ευπαρουσίαστοι και ευδιάθετοι γοητεύοντας τουλάχιστον τα πρόσωπα που καθημερινά συναναστρέφονται μαζί σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990