Ερωτικά Ταρώ 6/3/2024


Για Τετάρτη 6/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας να απομακρυνθείτε απ’ τις καθημερινές σας σκοτούρες ενδέχεται να σας κάνουν εριστικούς προς το σύντροφό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Συζητήστε με το σύντροφό σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η εξυπηρετική σας πλευρά σε συνδυασμό με την αισιόδοξη σας στάση θα φέρουν θετικό αντίκτυπο σήμερα και στην αισθηματική σας ζωή.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι συνθήκες της μέρας σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα συνοδεύσουν το βράδυ σας. 

ΛΕΩΝ
Τα προβλήματα που προβάλλονται μεταξύ σας απαιτούν προσπάθειες και από τους δύο για να βρεθεί λύση και όχι να βλέπετε τη σχέση ανταγωνιστικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δε διαρκέσουν και πολύ.

ΖΥΓΟΣ 
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σκεφθείτε καλά πριν ενδώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι περισσότεροι θα νιώσουν την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας και απολαύστε μαζί του τις έντονες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα σας απασχολήσει η συμβίωσή σας με το σύντροφο και οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογενείας του. Περνώντας οι ώρες, αισθάνεστε καλύτερα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους Υδροχόους.

ΙΧΘΕΙΣ
Το άγχος για τα οικονομικά δεν θα πρέπει να το προβάλλετε στο σύντροφο. Είναι διατεθειμένος να σας υποστηρίξει. Μην είστε απαισιόδοξοι.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990