Ερωτικά Ταρώ 7/3/2024


Για Πέμπτη 7/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα φίλοι μου Κριοί, είναι κατάλληλη ημέρα για να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο/η σας. Εξωτερικεύστε του τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καταστάσεις της μέρας φαίνεται να σας δημιουργούν αισθηματικά προβλήματα. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας αντανακλούν θετικά μηνύματα στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή βραδιά ενεργοποιεί σήμερα τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες, που καλό θα είναι να μην τις εκδηλώσετε προς το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Κλείνεστε στον εαυτό σας και να απομακρύνεστε –συναισθηματικά- από το σύντροφό σας. Κάντε ότι μπορείτε για να φτιάξετε τη διάθεσή σας το συντομότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δίψα σας γι' ανεξαρτησία σας ωθεί ν' απορρίψετε κάθε συναισθηματικό σύνδεσμο. Πετάξτε τα δυσάρεστα συναισθήματα και δώστε χρώμα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα απομακρύνετε σκοτούρες και άγχη, να ζήσετε με το σύντροφό σας ευχάριστες στιγμές. Η σχέση σας βρίσκεται σε έναν πολύ καλό δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι σημαντικός να επιτρέψετε στην ύπαρξή σας να ψυχαγωγηθεί. Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους αδέσμευτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα θα σας κάνει φιλικούς προς τον αγαπημένο σας. Απομακρύνετε εγωισμούς βοηθώντας τον να αισθανθεί ισότιμος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε ενθουσιασμένοι απ’ την πορεία της σχέσης σας και έχετε τη διάθεση να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας. Αφεθείτε στην μαγεία των στιγμών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και τακτοποιήστε τους προσωπικούς σας χώρους με τη βοήθεια του. 

ΙΧΘΕΙΣ
Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας. Ο ταίρι σας είναι έτοιμο να δώσει τη συγγνώμη του αρκεί να παραμερίσετε τον εγωισμό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990