Ερωτικά Ταρώ 8/3/2024


Για Παρασκευή 8/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Κάποια φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ευτυχία σας, φαίνεται να σας συστήσουν με κάποιο πρόσωπο, πιστεύοντας πως θα ταιριάξετε. 

ΤΑΥΡΟΣ
Συναισθηματικά οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση σας θα φέρει αντιδράσεις από το σύντροφό σας που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επανεξετάστε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι σχεδιάζετε πως θα περάσετε τη μέρα σας με τον αγαπημένο/η σας. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους με κάθε τρόπο.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφός σας ενδέχεται να προβάλλει κάποιες απαιτήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρείτε τρόπους να για τον προσεγγίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν με αισιοδοξία. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος στο συναισθηματικό σας κόσμο.

ΖΥΓΟΣ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα υπάρξει σήμερα στη σχέση σας. Αν όμως δεν φερθείτε όπως θα ΄θελε ο σύντροφός, η ατμόσφαιρα θα «ηλεκτριστεί».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περνώντας οι ώρες της μέρας τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Σας προσφέρονται ευχάριστες στιγμές και ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σας ζωή μετά από τις πρόσφατες δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται απ’ τις επιδράσεις της σημερινής μέρας και εσείς αισθάνεστε να σταθεροποιείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να περιμένετε αισθηματική ισορροπία μετά από τις αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει μία γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε τον άνθρωπό σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Εκδηλώστε την στοργή σας όπως εσείς ξέρετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα ξαφνικό γεγονός θα αναστατώσει την αισθηματική σας ζωή. Αφήστε τα περιθώρια στο σύντροφο να σας πλησιάσει ζώντας χαλαρούς ρυθμούς μαζί του.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990