Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ


Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες, καθώς και το γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μεταφορές και τα μέσα μεταφορών, όπως και τις συναλλαγές μέσων και των μεταφορών, των συναλλαγών, στις 10 Μαρτίου 2024 και συγκεκριμένα στις 06:03 π.μ. περνά στο Ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει μέχρι την 15/5/2024 στις 20:06. 
Η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό κάνει την επικοινωνία των ανθρώπων έντονη, συχνά επιθετική χωρίς ίχνος διάθεσης για συμβιβασμό, ενώ δίνει στις μετακινήσεις και στις μεταφορές ανθρώπων και εμπορευμάτων ταχύτητα αλλά και απροσεξία. Συχνά η διέλευση του από τον Κριό φέρνει ένταση στις συναλλαγές αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα ηγετικές διοικητικές και επαγγελματικές αποφάσεις. 
Σε σχέση με το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, το πέρασμα του Ερμή απ’ τον Κριό θα φέρει επαφές και διαβουλεύσεις γύρω από πολιτιστικά και πολιτισμικά ζητήματα. 
Η φιλοξενία του Ερμή απ’ τον Κριό βοηθά επικοινωνιακά τα Ζώδια της Φωτιάς –Κριό, Λέων και Τοξότη, όπως επίσης και Δίδυμους και Υδροχόους για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, ενώ μπλοκάρει το συλλογισμό, τις επικοινωνίες και μετακινήσεις Καρκίνων, Ζυγών και όσων ανήκουν στο Ζώδιο του Αιγόκερου. 

Από τον Κώστα Κονδύλη

Για τη διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο του Κριού και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας, στις επαφές με σύντροφο, συνεργάτες αλλά και στις οικονομικές σας κινήσεις καλέστε μας στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990