Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, στις 11 Μαρτίου 2024 και ώρα Ελλάδας 23:50 θα περάσει στο Ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στον έρωτα και τις τέχνες. Σ’ αυτό το Ζώδιο, αναζητά μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις να υπάρχει το συναίσθημα της αλληλεγγύης, ενώ μέσα απ’ την τέχνη κυρίως την κινηματογραφική, της ζωγραφικής και της μουσικής περνά νοήματα της παγκόσμιας αγάπης, του έρωτα αλλά και της συμπαράστασης του ανθρώπου στον συνάνθρωπό του κάτι ιδιαίτερο και θετικό για την εποχή της παγκόσμιας κρίσης που διανύουμε. 
Εδώ δε χωρά ούτε το πείσμα ούτε η ζήλεια ή η πιεστικές συμπεριφορές, αλλά οι υποχωρήσεις και η βαθύτερη κατανόηση. 
Η αρμονία ανάμεσα στο Φυσικό, το Συναισθηματικό και το Νοητικό Πεδίο στο Ζευγάρι δίνει μία διάσταση μεγαλύτερη αλλά συχνά περνά άλλες φορές στο πάθος και τη χασούρα και άλλες στις θυσίες και εξαπατήσεις. Το συναίσθημα υπερέχει έναντι της λογικής και οδηγεί σε σφάλμα.
Η Αφροδίτη επιδρά και στις Τέχνες. Εδώ η Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς αναδεικνύει την εσώτερη τάση για δημιουργικότητα, όπου εμπνέει ιδιαίτερα τον καλλιτέχνη. 
Η θέση τη Αφροδίτης στους Ιχθείς όπου και θα παραμείνει από 11/3/2024 23:50 μέχρι 5/4/2024 07:01 π.μ. ευνοεί τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνο – Σκορπιό - Ιχθύ), καθώς και Ταύρους και Αιγόκερους όπου μέσα από τις σχέσεις τους και την έκφραση του συναισθήματος φέρνει σε έξαρση την ερωτική ζωή.

Από τη Μαρία Μιχαήλου

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τους Ιχθείς που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990