Αυτός είναι ο Κριός καρδιά μου


Από 20/3/2024 05:08 π.μ μέχρι 19/4/2024 17:01 θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Κριού. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι έμφυτες ικανότητές τους : Η ουσιαστική ικανότητα ενός Κριού είναι η δράση και η διάθεση να παίρνει αποφάσεις και να αναλαμβάνει νέες πρωτοβουλίες με οιοδήποτε κόστος.
Η διαχείριση των οικονομικών : Στην οικονομική διαχείριση ο Κριός αποδεικνύεται σπάταλος αλλά διεκδικεί όσα του ανήκουν, ενώ πολλοί Κριοί, λόγο 2ου οίκου του Ηλιακού Χάρτη στον Ταύρο έχουν γνώσεις οικονομίας που μπορούν με ευκολία να τις εφαρμόσουν.

Η συμπεριφορά του στην οικογένεια : Οι Κριοί αναλαμβάνουν με ευκολία οικογενειακές υποχρεώσεις και θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο στο σπίτι και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Οι φιλίες του : Έντιμοι και ειλικρινείς απέναντι σε φίλους παρουσιάζονται οι Κριοί. Συμμετέχουν σε φιλίες και έχουν συχνά τον πρώτο λόγο στην ομάδα.

Τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του : Ο Κριός ενδιαφέρεται να ασχολείται με έντονα σπορ και χόμπι που τον βοηθούν να διοχετεύει δημιουργικά την περίσσια ενέργεια που διαθέτει.

Η διατροφή και η μαγειρική του : Είναι απ’ τα Ζώδια που δεν θα ασχοληθούν εάν δεν υπάρχει ανάγκη με την μαγειρική, αλλά στη διατροφή του προτιμά το κρέας και τις έντονες γεύσεις της Ελληνικής κουζίνας.

Οι διακοπές του : Ο Κριός αναζητά διακοπές που θα του προσφέρουν εμπειρίες, ξεκούραση αλλά και ένταση για να ζήσει στους ρυθμούς που επιθυμεί μία πλούσια γι’ αυτόν περίοδο.

Το κάρμα του : Οι Κριοί ανήκαν σε υπερήφανους και μαχητικούς λαούς και έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις άμεσες προκλήσεις, όπως οι παλιοί Εβραίοι δίνουν το παράδειγμα της αμεσότητας και της ακτινοβολίας του Κριαριού.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τον Κριό κάλεσε με στο 14990

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990