Ερωτικά Ταρώ 10/4/2024


Για Τετάρτη 10/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Στα ερωτικά και στα θέματα συντροφικής ζωής θα είστε ευνοημένοι. Το βράδυ κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε γιατί η επιθυμία σας για αποδέσμευση ή ελεύθερη έκφραση του έρωτα θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας που έχει άλλη άποψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον μην αφήσετε τα προβλήματα να διαβρώσουν τη σχέση. Βρείτε λύσεις και μην ξεσπάτε στο σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ αυτές που πραγματικά έχουν τα λόγια του συντρόφου σας. Προτιμήστε έναν ουσιαστικό διάλογο.

ΛΕΩΝ
Σήμερα εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

ΖΥΓΟΣ
Αν διατηρείτε αγαπητοί μου φίλοι κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καινούργιες γνωριμίες θα σας απασχολήσουν σήμερα ιδιαίτερα δε και κάποιο  νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας με θετικές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αισθηματικές συναντήσεις των ημερών που πέρασαν, θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Ελέγξτε το οποιοδήποτε ισχυρό σας συναίσθημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
​ Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς. Προκύπτουν θετικές και αρνητικές επιδράσεις και από εσάς εξαρτάται η πορεία της σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας φίλοι μου σήμερα, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Την αρμονία που αναζητάτε την βρίσκετε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφος είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990