Ερωτικά Ταρώ 13/4-14/4/2024


Για Σαββατοκύριακο 13/4-14/4/2024 

Για Σάββατο 13/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε, αποκαλύψτε συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετοί θα αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή κοινωνική άνοδο. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, είναι σίγουρη η αποτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα, σας κάνουν κοινωνικούς και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα δικά σας προβλήματα μην τα προβάλλετε στην σχέση. Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να απομακρυνθείτε για λίγο απ’ το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν και πάλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας για γλέντι και διασκέδαση θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα που θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο με την παρουσία σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνισή σας και η αισιοδοξία σας ..τον/την έχει γοητεύσει!


Για Κυριακή 14/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Η συντροφικότητα και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε σήμερα μέσα από τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αν δεν είστε διατεθειμένοι εσείς, ή ο σύντροφος να δώσετε κάποια ευκαιρία στη σχέση θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οπλιστείτε με υπομονή! Ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. 

ΛΕΩΝ
Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας προς τον αγαπημένο σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα και διασκεδάστε.   
 
ΖΥΓΟΣ 
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό.   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε αφοσίωση απ’ το σύντροφο αλλά εσείς μάλλον εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιορίστε σήμερα τις ανασφάλειές σας. Πλησιάστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε ελεύθεροι και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καταστάσεις της μέρας σας κάνουν αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά τον/την αγαπημένο/η σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990