Ζώδια 14/4/2024


ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4

ΚΡΙΟΣ
Εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι μην αφήσετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν να χαθούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Διασκεδάσετε με το σύντροφο. Φλερτάρετε, βρεθείτε με κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα προσφέρετε για μία βόλτα έξω από την πόλη με το σύντροφο. Χαρείτε τις ομορφιές της φύσης και κάντε ότι θέλετε για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΛΕΩΝ
Σήμερα δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή της διαδικασίας για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματα του συντρόφου θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πλανήτες, σας κάνουν κοινωνικούς και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές ή ακόμα και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες ερωτικές κατακτήσεις να περιμένετε σήμερα που θα ασκείτε τη γοητεία σας με σοβαρότητα. Σας περιμένει αγαπητοί μου μία υπέροχη βραδιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πλανητικές όψεις αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σας και σας δίνουν δύναμη για να πλησιάσετε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΣ
Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά τον/την αγαπημένο/η σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990