Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 Απριλίου έως 21 Απριλίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Η αυτοανάλυση θα σας δείξει το δρόμο για μία επιτυχημένη πορεία στη ζωή σας.
Οι περισσότεροι από εσάς εκπλήσσουν το στενό τους κύκλο τους με τις δυνατότητες και τη ζωτικότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθήστε να βρείτε τη «χρυσή τομή» με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε τις δουλειές σας. 
Μετά τα μέσα της βδομάδας προωθήστε δυναμικά τις ιδέες σας. 
Τακτοποιήστε στα τέλη της βδομάδας τα οικονομικά της επιχειρήσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή θα θεωρηθεί ευνοϊκή για όσους από εσάς συμβιώνουν με τον ερωτικό τους σύντροφο.
Το Σαββατοκύριακο το πάθος θα διακατέχει το δεσμό σας όπως και οι κτητικές σας διαθέσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διανύετε μία περίοδο όπου θα θελήσετε να ασχοληθείτε  με τα οικονομικά σας και τα χρήματα που προέρχονται από τις συνεργασίες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι καταστάσεις που θα διαδραματιστούν τις πρώτες τέσσερις μέρες απαιτούν από εσάς υπομονή συγκέντρωση και πρακτική σκέψη.
Αρκετά ευνοϊκή περίοδος θα είναι για τους περισσότερους από εσάς αυτή η βδομάδα, καθώς θα έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία σε πολλούς τομείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ορισμένες εμπλοκές που δύναται να προκύψουν στην εργασία αυτή τη βδομάδα ίσως σας οδηγήσουν στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων. Στο πλαίσιο των απώτερων επιδιώξεών σας είναι φρόνιμο να διατηρήσετε την ηρεμία και τον περίφημο ορθολογισμό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν αρκετές προοπτικές για νέες γνωριμίες και αισθηματικές συναντήσεις για τους Ταύρους του δευτέρου δεκαήμερου. Ερωτικές εκδηλώσεις και καλύτερες στιγμές αναμένονται στη συζυγική σας ζωή το Σαββατοκύριακο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια είδηση που αφορά οικονομικό θέμα ενδεχομένως να σας στεναχωρήσει πρόσκαιρα. 
Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Ένα είδος ψυχικής ευπάθειας θα σημειοδοτήσει κάποιες εσωτερικές αλλαγές στο χαρακτήρα σας και μια γενικότερη ανανέωση σε ορισμένες καταστάσεις της ζωής σας.
Το διάστημα αυτό το Σύμπαν βοηθά αρκετούς του ζωδίου σας να προβληθούν σε κοινωνικό επίπεδο και να αυξήσουν τις γνωριμίες τους.   

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ζωτικότητά σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να αναλάβετε αρκετές απ’ τις δουλειές σας. Στα μέσα της βδομάδας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλοί από εσάς θα προσφέρουν ανιδιοτελώς την αγάπη τους και κάποιοι άλλοι θα φροντίσουν περισσότερο το ταίρι τους.
Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετές δυσκολίες και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν σκεφτείτε σωστά και τοποθετήσετε τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη σε λίγο καιρό θα κάνετε την αγορά που ονειρεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Δύσκολη ενδέχεται να αποδειχτεί η βδομάδα για τους Καρκίνους που έχουν συνηθίσει σε κάποιες καταστάσεις και παραμένουν προσκολλημένοι χωρίς να αποφασίζουν να προβούν στις απαραίτητες αλλαγές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην υποτιμάτε τις δυνατότητες των άλλων στην εργασία σας. 
Με τη βοήθεια συνεργατών, υφισταμένων και βοηθών θα μπορέσετε να φέρετε δυναμικές αλλαγές στην εργασία σας και η δράση σας θα είναι συνεχείς και δυνατή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σας να ερωτευτείτε σας κάνει να υποκύψετε σε κάποια φλερταρίσματα.
Το Σαββατοκύριακο η αυτοέκφρασή σας θα είναι σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε διαθέσεις και συναισθήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο υπερβολών σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό θα έχει άμεση συνέπεια και στα οικονομικά σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για τους περισσότερους από εσάς για να προβάλλουν τα ενδιαφέροντά τους και να πραγματοποιήσουν κάποια σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές δραστηριότητες αρκετών του ζωδίου σας και οι εργασιακές τους απαιτήσεις εντείνονται. Αναζητήστε λύσεις συμβιβαστικές στις διαφορές που υπάρχουν με τους άλλους και ας είστε υποχωρητικοί στις 16 και 17 του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε και η τάση να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην αισθηματική σας ζωή.
Οι παντρεμένοι θα ανακαλύψετε πολλά νέα στοιχεία μέσα από τη συζυγική σας σχέση και θα κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές στη σχέση σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα παρατηρηθεί μία αύξηση στις συναλλαγές. Να είστε προσεχτικοί εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.
Στα μέσα της βδομάδας περιορίστε τις αγορές μέσω πιστωτικών καρτών ή δόσεων και εφαρμόστε ένα ‘σφιχτό‘ πρόγραμμα στο οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διάφορα θέματα καθημερινότητας φαίνεται να σας απασχολούν αυτή τη βδομάδα αυξάνοντας το άγχος σας. Οι μέρες αυτές φαίνεται να αυξάνουν κατά πολύ τις μετακινήσεις και τις επαφές σας με τον περίγυρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διάφορες συμφωνίες και συναλλαγές θα λάβουν χώρα αυτή την περίοδο στο επαγγελματικό κύκλο. Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές που κρίνετε πως είναι σκόπιμο πριν να είναι αργά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε ένα διάστημα που θα πρέπει να γλεντήσετε και να χαρείτε τη ζωή και τις στιγμές που θα σας προσφέρει με τον αισθηματικό σας σύντροφο.
Οι περισσότεροι από εσάς θα συνειδητοποιήσουν τα συναισθήματά τους και θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του δεσμού τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απρόσμενες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον οικονομικό τομέα τις μέρες αυτές και εσείς δεν θα πρέπει να καθυστερήσετε τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε κάθε πρόκληση και μην είστε τόσο ευσυγκίνητοι πληγώνοντας το Σαββατοκύριακο τον εαυτό σας.
Η οικογένεια σημαίνει περισσότερες ευθύνες αυτή τη βδομάδα αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ίσως να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε κάποια σχέδιά σας αυτή την περίοδο λόγω αλλαγής καταστάσεων στη δουλειά σας. Στις 16/4ου και στις 17/4ου φανείτε προσεχτικοί και μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς και ειδικότερα αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα βρουν ανταπόκριση στα αισθήματά τους και το περιβάλλον θα γοητευθεί απ’ την παρουσία τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα αναζητήσετε την καλή ζωή και θα σας δοθούν ευκαιρίες να αλλάξετε κάποια πράγματα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και κάντε κάποιο περιορισμό στις αγορές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μην εμφανίσετε αυτή τη βδομάδα τάσεις αυτοπροβολής και εγωισμούς διότι η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά εκρηκτική. 
Κάποιοι από εσάς θα κρατήσουν κάποια μυστικά για την οικονομική τους πορεία και κάποιοι άλλοι ενδέχεται να κρατήσουν μία σχέση κρυφή για κάποιους λόγους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο το επιχειρηματικό σας πνεύμα και με τίποτε δεν θα διστάσετε απέναντι στις προκλήσεις του ανταγωνισμού. Οριστικοποιείστε ένα επαγγελματικό ζήτημα στα μέσα της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς και τα οικονομικά σας να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο στα τέλη της βδομάδας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα στους περισσότερους από εσάς τα οικονομικά τους θα παρουσιάσουν μία αισθητή άνοδο από κάποιες πηγές που δεν είχαν υπολογίσει.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διανύετε μία ευνοϊκή περίοδο τόσο για τον ψυχισμό σας όσο και για τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Οι περισσότεροι από εσάς θα κάνουν αυτή τη βδομάδα συνειδητές προσπάθειες για να απομακρυνθούν απ’ το άγχος της καθημερινότητας κι απ’ τα μικροπροβλήματά της.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ένας ιδιαίτερος δυναμισμός θα σας διακρίνει από τα μέσα της βδομάδας και έπειτα καταφέρνοντας να βάλετε μπρος κάποια δουλειά ή να προωθήσετε την ήδη υπάρχουσα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η προσωπικότητα και η εμφάνισή σας θα είναι στο επίκεντρο στα μέσα της βδομάδας. Πολλοί από εσάς θα ερωτευτούν και κάποιοι άλλοι για την επιβεβαίωσή τους θα κάνουν το κάθε τι για να προσελκύσουν νέους θαυμαστές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η αύξηση των αποδοχών και των εισοδημάτων σας μάλλον θα είναι δυσανάλογη με τα έξοδα που κάνετε. 
Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες φανείτε προσεχτικοί με τα φορολογικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος επηρεάζεται έντονα αυτή τη βδομάδα απ’ τις καταστάσεις και τα γεγονότα που σας προκύπτουν και εσείς αδυνατείτε να πάρετε αποφάσεις. 
Επιτέλους βλέπετε μετά τις 17 του μήνα ανάλαφρα τη ζωή σας και δεν διστάζετε να ρισκάρετε για την πραγμάτωση των προσωπικών σας υποθέσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε περισσότερα εάν είστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας και κυρίως εάν δεν συμμετάσχετε στις συμφωνίες που γίνονται από κάποια πρόσωπα ‘κάτω απ’ το τραπέζι‘.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι θετικές επιδράσεις των πλανητών κατά τη διάρκεια της βδομάδας στα αισθηματικά σας, σας βοηθούν να αποβάλλετε τις απαισιόδοξες ιδέες σας και σας βοηθούν να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα για να γίνουν κατανοητά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα θα οδηγήσουν σε τριβές και ανακατατάξεις τους περισσότερους από εσάς στα μέσα της βδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εμφανίζεστε κοινωνικοί σε όποιο χώρο και να βρεθείτε «κατακτώντας» με την παρουσία με την συμπεριφορά και με τις προοδευμένες σας ιδέες τον περίγυρο. Το Σαββατοκύριακο τηλεφωνηθείτε με τους φίλους τους συγγενείς ή τους συνεργάτες σας και επιδιώξτε μία συνάντηση μαζί τους. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων ημερών θα καταφέρετε πολλά στην εργασία σας. Το πρόγραμμα που έχετε θέσει στην εργασία σας καταφέρνει να προσεγγίσει τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι αρκετά καλή και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Κάποια πρόσωπα απ’ το φιλικό σας κύκλο ενδέχεται να εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα εμφανίζεστε ψύχραιμοι όσον αφορά τα οικονομικά και περιουσιακά σας ζητήματα. Άλλωστε ήρθε η εποχή για να ευνοηθείτε από τις καθημερινές σας συναλλαγές

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό προβλέπεται να φέρνει στους περισσότερους Ιχθείς πλήθος υποχρεώσεων στρες και συχνές προστριβές με το περιβάλλον τους. 
Η κοινωνική σας αναγνώριση και η αποκατάσταση της φήμης της υπόληψης και του ονόματός σας αποτελούν μέγιστο όραμα και ιδανικό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι καθυστερήσεις στην υπόθεση των επιτευγμάτων σας αποφέρει θλίψη και ονειροπολήσεις. Καθήκοντα και υποχρεώσεις αυξάνουν την ανασφάλεια στα επαγγελματικά σας ζητήματα στα τέλη της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μία προσωρινή αισθηματική ένταση πιθανόν να διαταράξει τη ζωή σας. Φροντίστε να μην τεντώσετε το σχοινί στη σχέση σας για να προκύψει η διάλυσή της.
Αν οδηγηθείτε σε μυστικές συναντήσεις συναισθηματικού χαρακτήρα εξασφαλιστείτε ώστε να μη φθαρείτε ψυχικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εργασία σας κινείται σε πολύ καλά επίπεδα αποφέροντας περισσότερα κέρδη. Αναθεωρείτε κάποιες από τις σχετικές σας αποφάσεις και επαναπροσδιορίζετε τους βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας σκοπούς.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990