Ζώδια 17/4/2024


ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4

ΚΡΙΟΣ
Προφυλαχθείτε από πιθανό κρυολόγημα καθώς όπως είναι ο καιρός δεν θα ξέρετε πώς θα ντυθείτε. Μια παλιά ερωτική φλόγα φαίνεται να προσθέσει ένα νέο άρωμα. Η συνάντησή σας με κάποιο πρόσωπο απ’ το παρελθόν δεν φαίνεται να είναι …τυχαία!

ΤΑΥΡΟΣ
Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και δείξτε μία στάση που αρμόζει στο χαρακτήρα σας ιδιαίτερα απέναντι στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας σύνολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι προσωπικές σχέσεις, φαίνεται να δοκιμάζονται, καθώς ο ερωτικός σας σύντροφος αρνείται να παραδεχτεί το δίκιο και κρατά απόμακρη στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν σήμερα να αντιμετωπίσετε κάποιους πονοκεφάλους εξαιτίας του άγχους της καθημερινότητας. Ξεκουραστείτε και προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

ΛΕΩΝ
Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο στην εργασία σας ενώ επιπρόσθετες ευθύνες και δυσκολία στην εξεύρεση βοηθών θα παρουσιαστούν τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Χρήματα θα χρειαστεί να δώσετε για την οικογένειά και για το σπίτι σας ενώ θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες αγορές για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις σας με συναδέλφους και υφισταμένους. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να σας προκαλέσουν αμφισβητώντας την επαγγελματική σας θέση και τις ικανότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την σημερινή μέρα φαίνεται πως θα σας απασχολήσει η πορεία των οικονομικών σας. Για τους αδέσμευτους, οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς φαίνεται θα έρθετε σε αντίθεση με τον εαυτό σας και θα αναγκαστείτε να αναπροσαρμόσετε τους στόχους και τις κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΣ
Καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στους λογαριασμούς σας και περισσότερο εάν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων. Τα άστρα ευνοούν τα αισθηματικά σας. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας.

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990