Ερωτικά Ταρώ 19/4/2024


Για Παρασκευή 19/4/2023

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι σήμερα για να εκφράσετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΤΑΥΡΟΣ
Καλείστε να είστε υποχωρητικοί εάν δεν θέλετε με τη συμπεριφορά σας να διαβρώσετε τη σχέση καθώς ο σύντροφος θα χάσει την εμπιστοσύνη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εύνοια θα υπάρξει στα αισθηματικά σας. Ίσως σε κάποιους από εσάς να προκύψουν γνωριμίες με κάποια πρόσωπα από το χώρο της εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Διασκεδάστε και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και ιδιαίτερα φιλικούς. Προσεγγίστε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι καταστάσεις της σημερινής βραδιάς, υπόσχονται ευχάριστες στιγμές στους δεσμευμένους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σταδιακά θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μία εποχή που θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί. Αφήστε τα παράπονα και δουλέψτε για το δεσμό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ψυχική και η σωματική ένωση με το σύντροφο σας, σας ενώνουν όλο και περισσότερο και αν είστε ανύπαντροι ενδέχεται να πάρετε τη μεγάλη απόφαση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να αναλύσετε την αισθηματική σας ζωή και να διαβρώσετε τη συμπεριφορά σας. Η σχέση σας φαίνεται να περνά μια παροδική κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα θέλετε να δραπετεύσετε για λίγο από την καθημερινότητα και καλό θα είναι να βρεθείτε με το σύντροφό σας. Η αγάπη σας δίνει δύναμη.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και υπάρχουν αρκετές προοπτικές στα αισθηματικά σας. Να περιμένετε αναπάντεχες ευκαιρίες!


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990