Ζώδια 21/4/2024


ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4

ΚΡΙΟΣ
Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια σας και ιδιαίτερα όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας στους άλλους και μην δραματοποιείτε ερωτικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκφράστε την αγάπη σας συναντήστε πρόσωπα που αφυπνίζουν αυτό που ονομάζουμε συναίσθημα και ζήστε αξέχαστες στιγμές μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα περάσετε ευχάριστα μαζί με το σύντροφο και την οικογένειά σας ενώ η κοινωνικότητά σας θα σας βοηθήσει όπου και αν βρεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας εφόσον κάποια γεγονότα των τελευταίων ετών θα παρουσιαστούν κινηματογραφικά στη μνήμη σας. Μην χαθείτε στις αναμνήσεις σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε συγγενικές υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Μην αφήσετε ο εγωισμός και την τάση σας για επιβολή να χαλάσει τη σχέση σας με το σύντροφο και μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημέρα εφόσον θα μπορέσετε να εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Εάν βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Αποφύγετε να συζητήσετε το βράδυ τα κρίσιμα θέματα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολεί στο περιβάλλον και ο δυναμισμός σας θα εντυπωσιάσει φίλους και γνωστούς. Ο σύντροφός σας, ενδέχεται να προβάλλει κάποιες απαιτήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πλησιάστε το σύντροφο και δείξτε του την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τους φίλους σας και διασκεδάσετε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία ματιά στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα μέσω των εμπειριών σας σε θέματα σχέσεων. Προσοχή! αν συμβιώνετε με τον αγαπημένο/η σας. Ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε  ενδέχεται να είναι απόλυτος και απότομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να αναλύσετε την αισθηματική σας ζωή και να διαβρώσετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο. Μην κουράζεστε με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΣ
Η ικανότητά σας να διεισδύσετε στις καταστάσεις που σας απασχολούν σήμερα θα αποδειχθεί ωφέλιμη. Ζήστε ευχάριστες στιγμές και εκδηλώστε τα συναισθήματά σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990