Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 Απριλίου έως 28 Απριλίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα προσεγγίσετε από μία άλλη σκοπιά την αλήθεια που περιβάλλει τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σας. Φροντίστε να μην δείξετε στο περιβάλλον τις υποκειμενικές σας πεποιθήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι καταστάσεις που διαμορφώνονται στη δουλειά σας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε να είσθε έτοιμοι για οποιαδήποτε αλλαγή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα σας φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σας. Αναμένεται μια διαφοροποίηση στον τρόπο που εκδηλώνετε το πάθος σας. Θα ανακαλύψετε ένα βαθύ τρόπο να προσεγγίζετε κάποιες μυστηριώδης αλήθειες για την αισθηματική σας ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν περιμένετε κάποια κληρονομιά ή ένα έσοδο από συνεργασίες το βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις αυτή τη βδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ 
Οι περισσότεροι από εσάς τις μέρες αυτές θα προσεγγίσουν διαισθητικά την αλήθεια. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. 
Κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες για άλλους κοινωνικές και για άλλους αισθηματικές θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των περισσοτέρων Ταύρων στις αρχές της βδομάδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι πλανητικές διελεύσεις αυτής της βδομάδας σας βοηθούν να βρείτε άμεσα λύσεις στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να επεκτείνετε τις εμπορικές σας δραστηριότητες.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές να αναμένετε ένα αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι που αντανακλά και στη σχέση σας με το σύντροφο. Το διάστημα αυτό καλείστε και θέλετε να προσφέρετε περισσότερα στον ερωτικό  σας σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθώς φαίνεται το διάστημα αυτό αναλαμβάνετε οικονομική δράση. Μετακινείστε και συσκέπτεστε αναφορικά με κάποιες συμβάσεις και φροντίζετε να τοποθετήσετε το περίσσευμά σας σε ασφαλείς επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Μετά από μία περίοδο ψυχικής και συναισθηματικής ανανέωσης επανέρχεστε ανανεωμένοι για να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας. Η ζωτικότητά σας θα κυμανθεί σε σχετικά καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να αναλάβετε τους ρόλους σας. Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίξουν την ψυχολογία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες θα τακτοποιήσετε αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες. Οι καταστάσεις απαιτούν υπομονή εκ μέρους σας και συσπείρωση των δυνάμεών σας. Τα νέα σχέδια της καριέρας σας περιστρέφονται στο μυαλό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα μοιραία πάθη, οι έντονες απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή γι’ αυτό το διάστημα. Η σεξουαλικότητά σας μεγιστοποιείται στο πέρασμα αυτών των ημερών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι απόλυτα λογικό για τους περισσότερους από εσάς να περιμένουν αυτή τη βδομάδα μία αύξηση στις αποδοχές τους και γενικά μια οικονομική ευημερία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα πράγματα εξακολουθήσουν και αυτό το χρονικό διάστημα να είναι ευχάριστα στους περισσότερους του ζωδίου σας και η διάθεσή σας να κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η φυσική σας κατάσταση θα είναι αρκετά καλή και αυτό θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας χωρίς να διστάζετε για το ενδεχόμενο ρίσκο. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα αποφέρει επιβεβαίωση και ανταμοιβή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο. Οποιαδήποτε σχέση δημιουργείται αυτή την περίοδο τείνει να είναι επιτυχημένη και πάντα ενδιαφέρουσα και ζωντανή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ζητήματα και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Πιθανόν κάποια ζημιά στο χώρο του σπιτιού  σας αναγκάσει να προβείτε σε δαπάνες - επισκευές.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό στρέφεστε προς τον εσωτερικό σας κόσμο και εκδηλώνετε τάσεις δειλίας και φόβου προς το περιβάλλον. Οι αναμνήσεις σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συμπεριφορά σας μπλοκάροντας με την παρουσία του τους περισσότερους Λέοντες να πάρουν αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτή την εποχή αρκετοί του ζωδίου σας θα βρίσκονται στο σημείο Ζενίθ των δραστηριοτήτων τους αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι αρκετά καλή και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Η αυτοέκφρασή σας θα είναι σε καλά επίπεδα και θα εκδηλώσετε με τον τρόπο σας τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στα οικονομικά του συντρόφου σας και θα σας απασχολήσουν τα χρηματικά αποθέματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο που θέλετε συνειδητά να απομακρυνθείτε από τις προσωπικές σας βλέψεις στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στους άλλους. Θα βρεθείτε σε μία πνευματική εγρήγορση στα μέσα της βδομάδας και θα έχετε απεριόριστες δυνατότητες για να κατανοήσετε τάσεις και ιδέες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται καλύτερα στη δουλειά σας στα μέσα της βδομάδας. Εμφανίζεστε συνεργάσιμοι και αποδίδετε πέρα απ’ τα αναμενόμενα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει άκαμπτους και κάποιες στιγμές εγωιστές δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας.
Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις σας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις μακρόχρονες σχέσεις. Μετά τις 24/4ου η ανάγκη σας να εκφραστείτε βρίσκει ανταπόκριση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καθυστέρηση των εισπράξεών σας εκτός του ότι περιορίζει τις εξόδους σας αυτό το διάστημα σας φορτώνει επιπλέον με άγχος.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα προσωπικά, τα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας ζητήματα φαίνεται να σας απασχολήσουν έντονα στο πρώτο μισό της βδομάδας όπου εμφανίζεστε με παράπονο προς το περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Απέναντι σε κάθε πρόκληση που σας παρουσιάζετε θα θελήσετε να δοκιμάσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και θα αδιαφορείτε για το οποιοδήποτε ρίσκο. Προσεγγίστε φιλικά τα άτομα που εργάζονται μαζί σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εμφανίζεστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική σας έκφραση και προσπαθείτε να καταλάβετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Εάν είστε παντρεμένοι ο/η σύζυγος σας θα αναζητήσει κάποιες ελευθερίες που απ’ τη στιγμή που υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας δεν θα πρέπει να αρνηθείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υλιστικές σας διαθέσεις γίνονται έντονες στα μέσα της βδομάδας και σας παρασύρουν σε διάφορες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό το ηλιακό μας σύστημα σας βοηθά να προβληθείτε και να επιδιώξετε τους στόχους σας. Το σίγουρο είναι πως θα αισθανθείτε απεριόριστο βαθμό εκτίμησης και σεβασμού απ’ το περιβάλλον προς το άτομό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι δραστηριότητες σας εμπλουτίζονται με επιπλέον στόχους και ενδιαφέροντα και εσείς θα προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη! Στα μέσα της περιόδου απομακρυνθείτε από οποιονδήποτε διαπληκτισμό των συναδέλφων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σας ζωή θα κυμανθεί σε πολύ καλύτερα επίπεδα αυτή τη βδομάδα και ο αισθησιασμός σας θα έλξει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που επιθυμείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθείτε και για τα οικονομικά και για την πορεία της επιχειρήσεώς σας και οι αποφάσεις σας θα αυξήσουν τα ακαθάριστα έσοδα. 
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό οι περισσότεροι από εσάς και ειδικότερα αυτοί που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο θα είναι ευχάριστοι προς το περιβάλλον τους και με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν την εκτίμηση καινούργιων προσώπων επεκτείνοντας τον κύκλο τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδας οι περισσότεροι Τοξότες ενδέχεται να αισθανθούν κούραση και να αποτραβηχτούν απ’ το προσκήνιο παίζοντας δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι της παραγωγικής διαδικασίας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο που θα ξεπεραστούν σταδιακά τα  αισθηματικά σας προβλήματα. Άλλοι θα τα ξεπεράσουν βρίσκοντας τη χρυσή τομή με το σύντροφο τους και άλλοι  δίνοντας το τέλος σε κάποια σχέση που τους δημιουργούσε προβλήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο οικονομικός τομέας του ωροσκοπίου σας επηρεάζεται απ΄ τις θετικές πλανητικές θέσεις και όψεις της βδομάδας και σας βοηθά να ανταποκριθείτε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι περισσότεροι Αιγόκεροι και ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα κάνουν συνειδητές προσπάθειες για να αισθανθούν μέλη μιας ομάδας ή ενός κοινωνικού υποσυνόλου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ανταλλαγή απόψεων και θέσεων αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τα επιχειρησιακά σας σχέδια. Αναπτύξτε την ιδέα της ομάδας στον εργασιακό χώρο και της συλλογικής προσπάθειας επιτυγχάνοντας ένα ευχάριστο κλίμα στην εργασία. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα ασκείτε έντονη γοητεία και θα σαγηνέψετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κάποιο άτομο απ’ το φιλικό σας περιβάλλον ενδέχεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσάς ή ακόμα και να θελήσει να σας γνωρίσει με ένα άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την αρχή αυτής της περιόδου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και θα προσπαθήσετε να εφαρμόσετε έναν προγραμματισμό στα έξοδά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά δημιουργική η εβδομάδα αυτή με ευχάριστα γεγονότα αλλά και αρκετά απρόοπτα. Σε γενικές γραμμές πάντως πρόκειται για μία εβδομάδα όπου θα μπορέσετε να κάνετε αρκετά πράγματα να βάλετε ένα αίσιο τέλος σε εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν και να προωθήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό που ευνοεί τα επαγγελματικά σας καλό θα είναι να πάρετε αποφάσεις και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις στην εργασία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και κάντε σχέδια με το σύντροφό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Περνώντας οι μέρες η αισθηματική σας ζωή γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Απομακρύνετε κάθε σας προσωπική απαγόρευση και μην περιορίζετε το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα μέσα της βδομάδας να είστε προσεχτικοί καθώς προβλέπεται να αποζημιώνετε τρίτους για τις ζημιές που μπορεί άθελά σας να προκαλέσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Σχέσεις ή καταστάσεις που έχουν φθαρεί ή δε σας καλύπτουν συναισθηματικά θα αποφασίσετε  να τις διακόψετε και να τις βγάλετε από τη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια εβδομάδα όπου θα χρειαστεί να ερευνήσετε τα πράγματα ή τις συνθήκες αναζητώντας λύσεις. Στην δουλειά σας φίλοι μου ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές.
Με προσοχή και επιμονή θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η όχι και τόσο καλή σας διάθεση αντανακλά και στη σχέση σας με το σύντροφο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας αν σας αμφισβητήσει ο σύντροφός σας. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να θέσετε κάτω από κάποιο έλεγχο τις παρορμήσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα και είναι βασική αιτία να νιώθετε αγχωμένοι. Προσέξτε τη στάση και τα λόγια σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990