Ζώδια σήμερα 4/4/2024


ΠΕΜΠΤΗ 4/4

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που είναι στο πλευρό σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Εάν αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε αποφύγετε να ασχοληθείτε με καταστάσεις που απαιτούν προσοχή και επιμέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Σας διακρίνει ένας δυναμισμός. Θέλετε να εισβάλετε με κάθε τρόπο στη ζωή του συντρόφου και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα. Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε κάθε είδους απόφαση σήμερα. Κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να λάβουν κάποια είδηση που θα τους προξενήσει ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα δώσετε έμφαση στα αισθηματικά. Ο σύντροφος, με τον τρόπο του θα φτιάξει τη διάθεσή σας κάνοντας τη μέρα σας καλύτερη. Τα αποτελέσματα κάποιας συνεργασίας ή συμφωνίας, φαίνεται να προβάλλονται σιγά – σιγά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας. Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ώστε να μην υπάρξουν απώλειες.

ΛΕΩΝ
Μια βόλτα στην πόλη, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται από εσάς να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα. Φανείτε προσεχτικοί σήμερα στη συμπεριφορά σας και γενικά στις αποφάσεις σας για να μην χαρακτηρισθείτε απ’ το περιβάλλον σας απόμακροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας καθώς θα έχετε την αίσθηση ότι είστε ξένοι με το περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις και αφήστε τα παράπονα. Εκδηλώστε στο σύντροφο τις ανομολόγητές σας επιθυμίες.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΖΥΓΟΣ
Ενδέχεται να προκύψει κέρδος απ’ τις συναλλαγές σας σήμερα ή να ευνοηθείτε διαμέσου των οικονομικών του συντρόφου σας. Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε καινούργιους δεσμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάθε απόκρυφη υπόθεση σήμερα θα έλξει το ενδιαφέρον σας χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να ανακατευθείτε και με θέματα άλλων. Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αντισταθείτε στις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη και η μεθοδολογία σας για κάποια μελλοντικά σχέδια είναι σωστή. Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να δώσουν το τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς περνούν οι μέρες του μήνα η ψυχολογική σας κατάσταση όλο και θα βελτιώνετε και έτσι θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αφήστε αγαπητοί μου σήμερα τον εαυτό σας ελεύθερο. Δώστε την ευκαιρία στο σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς μέσα στο δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή αλλά και επαγγελματική σας υπόθεση. Οπλιστείτε με υπομονή! Ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

ΙΧΘΥΣ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολεί στο περιβάλλον και ο δυναμισμός σας θα εντυπωσιάσει φίλους και γνωστούς. Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990