Ζώδια σήμερα 5/4/2024

https://www.provlepseis.gr/2024/04/542024_01605262102.html
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/4

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα κάνουν μία εκκαθάριση στο σπίτι τους και κάποιοι άλλοι στο γραφείο τους πετώντας οτιδήποτε είναι περιττό ή άχρηστο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να σας προκαλέσουν αμφισβητώντας την επαγγελματική σας θέση και τις ικανότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως το πρόσφατο παρελθόν να σας έδωσε κάποια μαθήματα και κάποια μηνύματα για το πώς θα κατευθυνθείτε. Κάποιοι θα βρεθούν στα όρια της απογοήτευσης, καθώς οι προσωπικές τους επιλογές δεν θα συναντήσουν αποδοχή απ’ τον αγαπημένο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει σήμερα να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Αναλάβετε τις ευθύνες σας και προσπαθήστε να είστε σύμφωνοι με τις επιταγές των προϊσταμένων σας και των εργοδοτών σας. Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σπουδές και η πρακτικές σας γνώσεις θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάποια πρακτικά ζητήματα σήμερα στη δουλειά σας. Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για το βράδυ, μία έξοδο μαζί του.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ

ΖΥΓΟΣ
Θα σας είναι κάπως δύσκολο να ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειάς σας καθώς θα υπάρξουν άλλα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν. Αισθηματικά μάλλον εμφανίζεστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίψουν την ψυχολογία. Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια συζήτηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ίσως σας βγάλει από τα αδιέξοδά σας. Ίσως κάποιοι, να αναπτύξετε μία σχέση  με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ψυχική ταύτιση. Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα, φαίνεται να σας παρασύρει συναισθηματικά στρέφοντας το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους ανθρώπους. Κέρδη θα προκύψουν απ’ τις συναλλαγές σας αλλά θα αυξηθούν παράλληλα και τα έξοδα για διασκεδάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ προβληματισμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Την αισθηματική ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε. Προγραμματίστε να συναντήσετε τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους ακόμα και εάν τα έξοδα αυτά σας φαίνονται περιττά.

ΙΧΘΥΣ
Η ζωτικότητά σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να αναλάβετε αρκετές απ’ τις δουλειές σας. Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένοι περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990