Ερωτικά Ταρώ 6/4-7/4/2024


Για Σαββατοκύριακο 6/4-7/4/2024 

Για Σάββατο 6/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους εξαιτίας της ανασφάλειας και της τάσης σας να τα βλέπετε όλα μαύρα. Μην προβληματίζετε το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
Πλησιάστε τον άνθρωπό σας εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας μαζί του και δείτε τα λάθη σας προσπαθώντας να μην επαναληφθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεση που θα έχετε σας οδηγεί σε αισθηματικές περιπέτειες. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς κερδίζετε περισσότερους θαυμαστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμφανίζεστε απαλλαγμένοι από τις απαγορεύσεις σας. Η στάση σας αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας με το ερωτικό σύντροφο.


ΛΕΩΝ
Είστε παθιασμένοι για τον έρωτα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ικανός να ανανεώνει το ενδιαφέρον σας αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παράφορα, ασυγκράτητα, παρορμητικά αλλά όχι ξένα για εσάς συναισθήματα καλείστε να ελέγξετε αν δεν θέλετε να διαταραχτεί ο δεσμός σας. 

ΖΥΓΟΣ
Να περιμένετε ευχάριστες και έντονες στιγμές. Οι επιδράσεις της μέρας, σας κάνουν ακόμα πιο ερωτικούς προσελκύοντας το άλλο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λίγο βαρύ προβλέπεται να είναι το κλήμα. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας ή την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Το ότι προσφέρατε, το πόσο αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί, κανείς δεν σας ζήτησε αλλά το θέλατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που επιθυμείτε. Μοιραστείτε τα αν θέλετε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εντάσεις που θα υπάρξουν μπορεί να είναι ή το αποτέλεσμα που έφερε στο πέρασμα ο χρόνος ή η εμφάνιση της ανταγωνιστικής σας συμπεριφοράς.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του.



Για Κυριακή 7/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Οργανώστε μια εκδρομή, πηγαίνατε μία βόλτα και γενικά να αποδράσετε μαζί με το σύντροφό σας παρασύροντάς τον σε μία ερωτική ανανέωση!

ΤΑΥΡΟΣ 
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες μέσα απ’ την παρέα φαίνεται απ’ τις Κάρτες να προκύπτουν στους Ταύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τα προβλήματα στη σχέση θα σας κάνουν να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η προσωπική σας γοητεία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές καθώς αυξάνετε ο αριθμός των θαυμαστών σας. 

ΛΕΩΝ
Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα θα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά θα αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ο φόβος για το ενδεχόμενο μιας οριστικής ρήξης στη σχέση σας καθώς συνειδητοποιείτε τα λάθη που κάνατε μπορεί να σας οδηγήσει στην υποκρισία.   
 
ΖΥΓΟΣ 
Προσπαθήστε να διώξετε το άγχος της καθημερινότητας και βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο σε μέρη όπου μπορείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η μέρα …συνωμοτεί με το μέρος σας φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.  
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής βραδιάς κατά τη διάρκεια των εξόδων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσείς και ο σύντροφος όπου και αν πάτε τραβάτε τα βλέμματα. Ο δεσμός αυτός φαίνεται να έχει υγιείς βάσεις και επικοινωνία σας είναι θαυμάσια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κίνδυνος διάλυσης μιας ερωτικής σχέσης είναι αυξημένος, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα βλέπετε πως τα προβλήματα συνεχώς σας απομακρύνουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε συναισθήματα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990