Ερωτικά Ταρώ 8/4/2024


Για Δευτέρα 8/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Επηρεάζεστε έντονα απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που θα φέρουν προβλήματα στη σχέση.  

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε τα παράπονά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης.

ΛΕΩΝ
Από μία διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Τα συμβάντα σήμερα σας ευνοούν! Εάν είστε αδέσμευτοι οι πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας είναι μεγάλες.   

ΖΥΓΟΣ 
Η σχέση σας βελτιώνετε κατά πολύ και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αν διατηρείτε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει και πάλι στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε χαμένες ιστορίες. Εάν επιστρέψετε ξεκαθαρίστε για ποιο λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να αποβάλλετε οποιοδήποτε κτητικό συναίσθημα για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση σας. Δεν σας ανήκει. Θέλει να είναι μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε σκεφτικοί. Μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Χρειάζεται χρόνος για να οδηγηθεί η σχέση εκεί που θέλετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφο, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990