Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


Η Αφροδίτη στον Ταύρο ή η σταθεροποίηση των συναισθημάτων και η αναζήτηση της ασφάλειας στις απολαύσεις.


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα, της τέχνης και  της καλαισθησίας, στις 29 Απριλίου 2024 και ώρα 14:31 θα περάσει στο Ζώδιο του Ταύρου όπου είναι και Κυβερνήτης αυτού του Ζωδίου δίνοντας μία αίσθηση σταθεροποίησης συναισθημάτων και ερωτικών καταστάσεων, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τις απολαύσεις, την άνετη ζωή μέσω της χρηματικής επάρκειας και σταθερότητας εισοδημάτων. Στις τέχνες παρουσιάζεται με σταθερή αξία προβάλλοντας έργα που θα αντέξουν στο χρόνο και αρκετά ποιοτικά. 
Εδώ δε χωρά ο συναισθηματισμός και ρομαντισμός χωρίς ουσία, αλλά το συναίσθημα που πηγάζει απ’ την ασφάλεια των ανθρωπίνων σχέσεων. Εκείνο το συναίσθημα όπου έχει αντοχή στο χρόνο και δεν αρέσκεται στις εφήμερες περιπέτειες. 
Η θέση τη Αφροδίτης στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει από 29/4/2024 14:31 μέχρι 23/5/2024 23:31, ευνοεί τα Ζώδια της Γης (Ταύρο – Παρθένο - Αιγόκερω), καθώς και Καρκίνους και Ιχθείς όπου τους χαρίζει άνεση στην καθημερινότητά τους, ασφάλεια στις ερωτικές τους σχέσεις και τους σταθεροποιεί συναισθηματικά.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Ταύρο που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 14990 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990