ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΟΥΡΑΝΟΥ γράφει η ΚΛΕΙΩ 21.4.2024

Jupiter-Uranus conjunction will take place on 21.04 at 21o50 of Taurus
Η σύνοδος Δία-Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στις 21.04 στην 21ο50 του Ταύρου και θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες και  θετικές αλλαγές σε όλα τα ζώδια ωστόσο θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Γης(Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθείς) που έχουν τον Ήλιο τους στην 21η με 22η μοίρα ενώ και όσοι έχουν  πλανήτες κοντά στις μοίρες αυτές. Επίσης και Λέοντες –Υδροχόοι θα είναι ευνοημένοι ίσως με μεγαλύτερη κούραση ή ένταση. Η επιρροή της όψης θα έχει ισχύ μέχρι και το τέλος του μήνα ωστόσο νέα ξεκινήματα που θα κάνουμε τώρα θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο στη ζωή μας που θα κρατήσει μέχρι και 14 χρόνια.
Οι δύο πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου μας προμηνύουν ότι οι ευκαιρίες και τα δώρα που θα φέρουν θα αφορούν τα υλικά και τα συναισθηματικά μας αποκτήματα ,τις αξίες μας ή κάποια αναγνώριση  ,την διατροφή μας ενώ και ‘ότι συμβολίζει η Αφροδίτη σαν κυβερνήτης του Ταύρου δηλαδή  τα οικονομικά μας, την συναισθηματική μας ζωή, την τέχνη ,την ομορφιά αλλά και τις ασφάλειές μας. Ξαφνικά και ουρανοκατέβατα δώρα θα μας  φέρουν λοιπόν οι δύο πλανήτες  ,ευκαιρίες και τυχερές συγκυρίες που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε.
Ας δούμε ωστόσο πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η σύνοδος αυτή..

ΚΡΙΟΣ
Ξαφνικά έσοδα ή δώρα θα έχετε εσείς οι Κριοί αλλά ίσως και κάποια αναγνώριση σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Κάποια ξαφνική ευκαιρία ή πρόταση ίσως να σας έρθει από το εξωτερικό ή από φιλικό σας πρόσωπο ενώ ίσως να πάρετε χαρά από κάποια ξαφνική και θετική εξέλιξη στη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι εκτός από κάποιες αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε στην εμφάνισή σας και  στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα και σημαντικούς τομείς της ζωής σας θα έχετε κάποια ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας αλλά και κάποια αναγνώριση στην καριέρα σας ή μια σημαντική ευκαιρία που δεν περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σύνοδος Δία-Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στον 12ο σας οίκο και σε πολλούς θα φέρει κάποια εσωτερική αφύπνιση, αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζατε τα πράγματα στο παρελθόν, κλεισίματα κύκλων αλλά και ξεκινήματα νέων καταστάσεων στη ζωή σας. Μυστική υποστήριξη και μυστικές συνεργασίες που θα σας στηρίξουν αλλά ίσως και ένας μυστικός έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε πολύ ευνοϊκή όψη θα είναι η σύνοδος Δία-Ουρανού με το ζώδιό σας και θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και την αναγνώρισή σας μέσα σε ομάδες ή μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον ενώ πολλοί θα έχετε βοήθεια ώστε να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Κάποιοι ίσως να κάνετε και μια ξαφνική ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή θα έχετε μια ξαφνική θετική εξέλιξη σε σχέση με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ίσως να έχετε ξαφνικά έσοδα ή κάποια ευκαιρία.

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες θα έχετε  αναγνώριση στην καριέρα σας ή κάποια ευκαιρία ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε να βελτιώσετε ή να αλλάξετε κάποια δεδομένα που δεν σας ικανοποιούσαν εδώ και αρκετό καιρό με κάποιες συνεργασίες σας. Επίσης και οι σημαντικές σχέσεις σας  ίσως να έχουν αλλαγές  αλλά και θέματα με το σπίτι, με την οικογένειά σας ή τους γονείς σας ίσως να σας απασχολήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι με την σύνοδο Δία-Ουρανού θα έχετε κάποια ξαφνική εξέλιξη ή πρόταση για συνεργασία στο εξωτερικό ,ίσως να έχετε εξελίξεις σε θέματα με κάποιες σπουδές σας ,κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι αλλά ίσως να κάνετε και μια ξαφνική γνωριμία .Αναγνώριση και κάποια ξαφνική ευκαιρία επίσης ίσως να έρθουν στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ
Η σύνοδος Δία-Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των οικονομικών σας και σε πολλούς ίσως να φέρει ένα οικονομικό δώρο και έσοδα αλλά ίσως και να υπάρξει κάποια εξέλιξη σε θέματα κληρονομικά, οφειλών ή κάποια οικονομική συνεργασία. Επίσης στήριξη από κάποιο συνεργάτη ή το σύντροφό σας αλλά ίσως και εύνοια από κάποια διατροφή ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να κάνετε και μια ξαφνική ερωτική και έντονη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί θα έχετε  ευκαιρίες και θετικές αλλαγές στον τομέα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας αλλά και στις συνεργασίες σας με  κάποια νέα γνωριμία που θα έχετε. Μια νέα και ξαφνική γνωριμία ίσως να γίνει πολύ γρήγορα ή σχέση σας ,ο ερχομός μιας εγκυμοσύνης ίσως να αλλάξει θετικά τα δεδομένα  αλλά κάποιοι ίσως να βρείτε και λύσεις σε προβλήματα που είχατε με την μόνιμη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες θα έχετε αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας, κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες νέες προτάσεις ωστόσο ίσως να καταφέρετε μέσα από κάποιες δικές σας κινήσεις να τακτοποιήσετε θέματα του σπιτιού σας ή να τελειώσετε με κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν συναισθηματικές ή οικονομικές. Πολύ πιθανόν είναι να θελήσετε να κάνετε και κάποιες αλλαγές στην διατροφή σας ενώ θέματα υγείας ίσως να αντιμετωπιστούν πιο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την σύνοδο Δία-Ουρανού εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε  σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, ίσως να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να  έχετε  θετικές αλλαγές  μετά από μια γνωριμία ωστόσο ίσως να πάρετε κάποιοι χαρά και  από τα παιδιά σας  ή μια εγκυμοσύνη. Ωστόσο θα υπάρχουν και οι ευκαιρίες για κάποια συνεργασία ή πρόταση ειδικά εάν είστε καλλιτέχνες ενώ πολύ πιθανόν είναι να έχετε έσοδα από κάποιες επενδύσεις ή κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες αλλαγές ίσως να θελήσετε να κάνετε μέσα στο σπίτι και την οικογένεια ενώ κάποια έσοδα ή κάποια δώρα που θα έχετε από το περιβάλλον σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση και ίσως να θελήσετε να αλλάξετε την διακόσμηση αλλά πολλοί ίσως να καταφέρετε να βελτιώσετε και τις σχέσεις με τα άτομα που συγκατοικείτε ή με τους γονείς σας. Έσοδα επίσης από κάποιο ακίνητο ίσως να υπάρξουν αλλά ίσως και κάποια επαγγελματική έναρξη μέσα στον χώρο του σπιτιού.

ΙΧΘΕΙΣ
Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα έχετε εσείς οι Ιχθείς καθώς και νέα ξεκινήματα ή γνωριμίες  που θα σας αναζωογονήσουν, θα σας δώσουν περισσότερη ενέργεια και θα σας γεμίσουν αισιοδοξία. Ωστόσο ίσως να κάνετε και κάποια μικρά ταξιδάκια ,ίσως να έχετε και κάποια ευχάριστα και ξαφνικά νέα ,νέες προτάσεις συνεργασίας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα ερωτική γνωριμία που θα είναι καθοριστική για την ζωή σας.
ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΟΥΡΑΝΟΥ γράφει η ΚΛΕΙΩ 21.4.2024
Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Κλειώ στο ☎14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990