Ερωτικά Ταρώ 27/4-28/4/2024

Ερωτικά Ταρώ 27/4-28/4/2024

Για Σαββατοκύριακο 27/4-28/4/2024 

Για Σάββατο 27/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον έρωτα και την αγάπη σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Το άγχος σας για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας απομακρύνει σήμερα από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδέχεται να σας κυριεύσουν ανασφάλειες. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Μην πάρετε αποφάσεις.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Αν έχετε ένα κρυφό έρωτα, σήμερα θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο φως.

ΛΕΩΝ
Θα κυριαρχηθείτε από τα συναισθήματα σας που θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να καταλάβει τις διαθέσεις σας. Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο/η σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα γίνεστε ελκυστικότεροι προκαλώντας το ενδιαφέρον του περίγυρου. Η μέρα, ανοίγει νέους ορίζοντες στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Τον «πυροβολείτε» αναίτια και γίνεστε άδικοι μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε σε πολύ καλή φόρμα στα αισθηματικά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πως πολλοί Τοξότες θα ενδιαφερθούν για κάθε είδους ερωτική περιπέτεια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα θα κάνει τους περισσότερους Αιγόκερους να αισθανθούν πως ο σύντροφός τους, τους βγάζει μια αντιπαλότητα και μία εριστική διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να χαλαρώσετε και να εκφραστείτε!

ΙΧΘΕΙΣ
Μην είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. 


Για Κυριακή 28/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας αισθάνεστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνθήκες όπως παρουσιάζονται σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες δημιουργούνται στους αδέσμευτους. Γοητεύεται και όλα δείχνουν πως κάτι αρχίζει να εξελίσσετε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις για να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η μέρα φέρνει θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ
Προσοχή! αν συμβιώνετε με τον αγαπημένο/η σας. Ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε  ενδέχεται να είναι απόλυτος και απότομος.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο εγωισμός θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ
Μια παλιά ερωτική φλόγα φαίνεται να προσθέσει ένα νέο άρωμα. Η συνάντησή σας με κάποιο πρόσωπο απ’ το παρελθόν δεν φαίνεται να είναι …τυχαία! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναισθηματική αρμονία και κάποια ικανοποίηση θα αποτελέσουν ένα σύντομο αλλά ευχάριστο σήμερα. Αναζητάτε πάθος και το βρίσκετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα γεγονότα της μέρας ευνοούν τα αισθηματικά σας. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας και θα έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τους αδέσμευτους, το δίλημμα θα είναι η υπέρβαση του εγωκεντρισμού και της ανεξαρτησίας με αντάλλαγμα την ανάπτυξη δεσμών.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιλογή εραστή. Διασκεδάστε με την παρέα σας και συναντήστε τον έρωτα. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990